Foto: Bridget Maasland tuit lipjes voor haar gretige volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Bridget Maasland is wel heel erg uitnodigend naar haar volgers toe. En dat vinden de volgers van Bridget natuurlijk helemaal niet erg. 

Bridget Maasland geeft uitnodigend kusje

De knappe presentatrice heeft weer een nieuwe foto op haar Instagram profiel gezet. En het is een echte winnaar. Bridget scoort absoluut punten met deze verleidelijke foto. Hij is alleen wel een beetje uitnodigend. Bridget moet dus niet verbaasd gaan opkijken als ze veel meer berichtjes in haar inbox gaat vinden. De mannen van Instagram worden namelijk helemaal wild van het kusje dat Bridget hun kant op geeft. De prachtige blondine heeft absoluut haar plek in hun harten weten te veroveren en zorgt voor een nog betere positie door middel van het spannende kusje. Bridget versiert in één keer alle mannen van Nederland.

Lees ook: Video: Bridget Maasland laat zich helemaal volspuiten met verrassend sapje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland is vele malen knapper als ze lacht

Wat is het toch met die Bridget Maasland? De knappe presentatrice weet namelijk als geen ander zeer verleidelijke foto’s in een handomdraai klaar te zetten voor haar volgers. En dat doet ze eigenlijk zonder daar bijzonder veel moeite voor te hoeven doen. Bridget weet met haar lach veel mannen volledig te betoveren. Maar hoe krijgt deze blondine het voor elkaar om zo bijzonder knap eruit te zien. Het is eigenlijk gewoon ervaring. Bridget maakt al even mooie foto’s en weet dus precies welke blik het beste werkt om bij de mannen van Instagram het hoofd op ho, te laten slaan. Die gave gebruikt ze maar a te graag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Een verademing onder de Nederlandse dames, dat is Bridget Maasland

Waar alle vrouwen van Nederland helemaal los lijken te gaan met make-up en wilde kapsels, heeft Bridget zich al jaren een look aangemeten die wat bescheidener, maar nog wel heel erg gracieus en verleidelijk is. Bridget oogt in tegenstelling tot de meeste vrouwen op Instagram meer volwassen en rustiger, maar nog steeds net zo mooi. Bridget is daarmee een verademing op het platform, waar alle vrouwen zoveel mogelijk aandacht met hun achterwerk proberen binnen te slepen. Bridget plaatst ook wel redelijk wat foto’s, maar deze zijn toch altijd van iets hogere klasse. Bridget heeft al die lenige poses niet nodig, ze is al verleidelijk genoeg van zichzelf.

Bridget Maasland is de droom van veel mannen

Voor veel Nederlandse mannen is Bridget Maasland nog steeds de ideale vrouw. Ze is de ideale combinatie tussen spannend en lief en lijkt ook zeker niet op haar mondje gevallen, dus qua innerlijk heb je ook genoeg om het leuk, interessant en spannend te houden. Zou Bridget dan echt de ideale Nederlandse vrouw zijn? Wellicht, een hoop mannen denken in ieder geval al van wel. En dat zullen er alleen nog maar meer worden als Bridget door gaat met het plaatsen van zulke prachtige foto’s van zichzelf. Dan wordt haar groep aanbidders steeds groter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!