Foto: Bridget Maasland tuit lipjes voor haar gretige volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Bridget Maasland is wel heel erg uitnodigend naar haar volgers toe. En dat vinden de volgers van Bridget natuurlijk helemaal niet erg. 

Bridget Maasland geeft uitnodigend kusje

De knappe presentatrice heeft weer een nieuwe foto op haar Instagram profiel gezet. En het is een echte winnaar. Bridget scoort absoluut punten met deze verleidelijke foto. Hij is alleen wel een beetje uitnodigend. Bridget moet dus niet verbaasd gaan opkijken als ze veel meer berichtjes in haar inbox gaat vinden. De mannen van Instagram worden namelijk helemaal wild van het kusje dat Bridget hun kant op geeft. De prachtige blondine heeft absoluut haar plek in hun harten weten te veroveren en zorgt voor een nog betere positie door middel van het spannende kusje. Bridget versiert in één keer alle mannen van Nederland.

Lees ook: Video: Bridget Maasland laat zich helemaal volspuiten met verrassend sapje
Bridget Maasland is vele malen knapper als ze lacht

Wat is het toch met die Bridget Maasland? De knappe presentatrice weet namelijk als geen ander zeer verleidelijke foto’s in een handomdraai klaar te zetten voor haar volgers. En dat doet ze eigenlijk zonder daar bijzonder veel moeite voor te hoeven doen. Bridget weet met haar lach veel mannen volledig te betoveren. Maar hoe krijgt deze blondine het voor elkaar om zo bijzonder knap eruit te zien. Het is eigenlijk gewoon ervaring. Bridget maakt al even mooie foto’s en weet dus precies welke blik het beste werkt om bij de mannen van Instagram het hoofd op ho, te laten slaan. Die gave gebruikt ze maar a te graag.
Een verademing onder de Nederlandse dames, dat is Bridget Maasland

Waar alle vrouwen van Nederland helemaal los lijken te gaan met make-up en wilde kapsels, heeft Bridget zich al jaren een look aangemeten die wat bescheidener, maar nog wel heel erg gracieus en verleidelijk is. Bridget oogt in tegenstelling tot de meeste vrouwen op Instagram meer volwassen en rustiger, maar nog steeds net zo mooi. Bridget is daarmee een verademing op het platform, waar alle vrouwen zoveel mogelijk aandacht met hun achterwerk proberen binnen te slepen. Bridget plaatst ook wel redelijk wat foto’s, maar deze zijn toch altijd van iets hogere klasse. Bridget heeft al die lenige poses niet nodig, ze is al verleidelijk genoeg van zichzelf.

Bridget Maasland is de droom van veel mannen

Voor veel Nederlandse mannen is Bridget Maasland nog steeds de ideale vrouw. Ze is de ideale combinatie tussen spannend en lief en lijkt ook zeker niet op haar mondje gevallen, dus qua innerlijk heb je ook genoeg om het leuk, interessant en spannend te houden. Zou Bridget dan echt de ideale Nederlandse vrouw zijn? Wellicht, een hoop mannen denken in ieder geval al van wel. En dat zullen er alleen nog maar meer worden als Bridget door gaat met het plaatsen van zulke prachtige foto’s van zichzelf. Dan wordt haar groep aanbidders steeds groter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak