Foto: Bridget Maasland berijdt enorm beest in opwaaiende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Bridget Maasland heeft wel eens een vreemde fotoshoot lopen. Ook deze is wel heel erg bijzonder. 

Bridget Maasland berijdt gigantisch dier

De prachtige blondine heeft in  het verleden heel erg veel mooie fotoshoots achter de rug, maar geen zo bijzonder als deze. Bridget moest namelijk op de rug van een paard zitten voor haar nieuwste mooie kiekje. Natuurlijk droeg Bridget op de foto een ontzettend mooie outfit. Ze was ontzettend goed bezig met de meest verleidelijke versie van zichzelf zijn, terwijl ze op de rug van een paard zat. Dat ging Bridget eigenlijk gewoon heel erg goed af.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland tuit lipjes voor haar gretige volgers
Bdiget weet iedereen te verbazen met goede foto

De knappe presentatrice wist iedereen te verbazen met haar nieuwe foto’s. Het is nogal lastig om bovenop een paard jezelf op een leuke manier te presenteren. Maar Bridget heeft wel eens voor hetere vuren gestaan en weet zich ook door dit moment heen te slaan. De knappe blondine hoeft zich ook niet in allerlei vreemde bochten te wringen om verleidelijk over te komen. Dat weet Bridget al zonder moeite voor elkaar te krijgen. En dat is natuurlijk ontzettend knap van de aantrekkelijke dame.

Bridget Maasland is de koningin van de selfie

Dat de knappe presentatrice veel foto’s van zichzelf maakt, dat was al wel bekend. Maar Bridget lijkt onderhand wel bijna verslaafd aan het maken van mooie foto’s van haar gezicht. Ze weet de ene na de andere interessante selfie te maken. En haar volgers vinden dat natuurlijk hartstikke fijn. Die gaan ontzettend goed op alle leuke foto’s van Bridget haar knappe gezicht. De aantrekkelijke presentatrice steekt ook veel moeite in haar looks. Maar voor de mensen die Bridget een beetje kennen weten dat de blondine ook zonder make-up er erg mooi uit ziet.
Bridget is gewoon een geweldige presentatrice

Als je bovenop een paard nog jezelf van je beste kant kan laten zien, dan ben je wel een hele grote onder de presentatoren. Bridget krijgt het gewoon voor elkaar. Als Bridget iets moet presenteren, dan lijkt dat als vanzelf gewoon te komen. De knappe blondine weet met het grootste gemak lang teksten eruit te knallen en alles met enthousiasme te brengen. En dat is natuurlijk wel erg bijzonder, want niet iedere presentator of presentatrice is zo enthousiast als Bridget.

Zelfs op een paard is Bridget een aantrekkelijke dame

De conclusie: Zelfs op een paard is Bridget dus gewoon een mooie dame. Ze weet zichzelf goed te laten overkomen, dankzij haar jarenlange ervaring als presentatrice. Presenteren lukt bij Bridget sowieso natuurlijker dan bij andere mensen. Het is dan ook niet zo gek, dat Bridget een van de meest geliefde presentatrices van het land is. Daar zijn namelijk meer dan genoeg redenen voor te bedenken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.