Video: Bas Nijhuis heeft alleen maar oog voor barvrouw Ashley Zaat bij VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bas Nijhuis voelde goed aan dat bardame Ashley Zaat wat extra aandacht verdiende. De beeldschone blondine genoot intens van haar momentje!

Ashley Zaat deelt trots beelden van de uitzending van Vandaag Inside. Hier leek er maar één iemand in de hele zaal te zijn die oog voor haar had, en haar dus even in het zonnetje zette. Met als gevolg een grote, brede glimlach van de blondine, en een warm gevoel. Ashley leek dit ontzettend te waarderen en besluit het dan ook te delen via Instagram. Deze mooie woorden waren van niemand minder dan scheidsrechter Bas Nijhuis, die ook te gast was bij VI.

Bas Nijhuis geniet van Ashley Zaat bij VI

Ashley Zaat deelt beelden via Instagram van de afgelopen uitzending van Vandaag Inside. Ashley is natuurlijk barvrouw bij het programma en staat dan ook regelmatig achter de bar de schitteren bij het programma van de heren. Hoewel de blondine altijd straalt, wordt ze wel een beetje weggemoffeld in de achtergrond. Ashley verdient gewoon meer aandacht! Gelukkig was daar Bas Nijhuis die het eindelijk eens opnam voor de bardame. Nijhuis was zelf ook te gast bij het programma, en besloot de blondine in het zonnetje te zetten; “En het respect voor de bardame dan?“. Waarop Wilfred Genee antwoordde; “Altijd respect natuurlijk, ook voor de bardame, applaus dames en heren“.

Ashley Zaat geniet van aandacht tijdens Vandaag Inside

Ashley leek zeer zeker toe te zijn aan dit eerbetoon, en er verscheen dan ook meteen een brede lach op haar gezicht. Waarderen kon ze het zeker, want later via Instagram bedankt ze Bas Nijhuis nog een keer; “En natuurlijk ook respect voor Bas Nijhuis, die mij vanavond nog even in het zonnetje heeft gezet“. Het is natuurlijk logisch dat Nijhuis haar in het zonnetje heeft gezet, want zijn focus leek de hele uitzending al bij de blondine te liggen. Logisch natuurlijk, want het is ook vrij lastig om je focus ergens anders te leggen, dan bij de prachtige barvrouw van Vandaag Inside.

Lees ook: Ashley Zaat deelt onweerstaanbare video vanuit kleedkamer Vandaag Inside

Ashley Zaat deelt verleidelijk voorproefje VI

Ashley Zaat staat er inmiddels bekend om dat ze altijd voordat ze de uitzending van Vandaag Inside ingaat, haar volgers even een voorproefje geeft van haar uiterlijk van de avond. Dat deed de blondine uiteraard nu ook weer, en het was weer een veelbelovende outfit. Door middel van een verleidelijke pose en blik, presenteert ze vol trots haar uiterlijk waarmee ze achter de bar zal verschijnen. Dit keer heeft Ashley een fel paars truitje aan, haar haar gekruld en joekels van oorbellen. Terwijl de blondine door d’r haar gaat met haar hand, presenteert ze haar verschijning. Het is duidelijk te zien dat ze zelf ook ontzettend tevreden lijkt ze zijn met hoe ze eruit ziet, want terwijl Ashley in de camera kijkt verschijnt er een brede glimlach op haar gezicht. Bijna net zo breed als bij het eerbetoon van Bas Nijhuis.

Lees ook: Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...