Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Samen met een handjevol dames is Ashley Zaat backstage aan het genieten. Ze hebben allemaal korte kleurrijke jurkjes aan. De meiden bereiden zich voor op een spannend optreden!

Ashley Zaat schreeuwt het uit met vriendinnen

De meeste kennen Ashley Zaat wel van het programma Vandaag Inside. Ashley Zaat staat daar namelijk al lang achter de bar. Van achter de bar uit laat ze de kijkers van Vandaag Inside altijd genieten. Nu staat ze klaar voor een kleurrijk optreden bij Duinrell. Ze gaat samen met de andere dames aan de slag als achtergronddanseres. Uiteindelijk laat ze weten dat het optreden een groot succes was. Aan die schreeuw van Ashley te zien zat de stemming er lekker in!

Pas getrouwde Ashley Zaat deelt romantische foto

Ashley Zaat is nu een half jaar getrouwd. Het is dus niet gek dat ze nu nog steeds hoteldebotel is op haar man. Nu ze dus een half jaar getrouwd is, is het natuurlijk ook weer tijd voor een mooie terugblik op de mooiste dag uit haar leven. Ze laat het trots weten aan haar volgers: “alweer een half jaar getrouwd”. De tijd gaat snel!

Ashley Zaat heeft enorm voorwerp in haar hand

De prachtige blondine heeft een enorme tros met ballonnen in haar hand. Ze heeft daarbij ook een bijzondere outfit aan. Dit is niet iets wat mensen dagelijks dragen. Ashley heeft namelijk een soort indianen hoed op met enorm veel veren. Ze ziet er wel enorm verleidelijk uit in haar outfitje. Als Johan Derksen deze foto ziet dan zou die haar misschien wel zo ver kunnen krijgen om dit aan te doen tijdens Vandaag Inside. De mannen zouden niet meer weg te slaan zijn bij de bar. Met deze veren lijkt ze wel een beetje op een soort vogel. Als ze nog meer ballonnen in haar hand houdt kan ze straks misschien zelfs vliegen.

Ashley Zaat is een eigen onderneming begonnen

De blondine is de show business ingegaan. Ze is een eigen onderneming begonnen in de entertainment branche. Ze kan hier voor van alles ingehuurd worden. Dit gaat van achtergrond danseres bij Duinrell tot aan champagne schenker op een bedrijfsfeest. Wie een wijnschenker zoekt voor zijn bedrijfsfeest of een danseres voor een andere gelegenheid, dan weet je dat je met Ashley Zaat in ieder geval goed zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!