Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Samen met een handjevol dames is Ashley Zaat backstage aan het genieten. Ze hebben allemaal korte kleurrijke jurkjes aan. De meiden bereiden zich voor op een spannend optreden!

Ashley Zaat schreeuwt het uit met vriendinnen

De meeste kennen Ashley Zaat wel van het programma Vandaag Inside. Ashley Zaat staat daar namelijk al lang achter de bar. Van achter de bar uit laat ze de kijkers van Vandaag Inside altijd genieten. Nu staat ze klaar voor een kleurrijk optreden bij Duinrell. Ze gaat samen met de andere dames aan de slag als achtergronddanseres. Uiteindelijk laat ze weten dat het optreden een groot succes was. Aan die schreeuw van Ashley te zien zat de stemming er lekker in!

Pas getrouwde Ashley Zaat deelt romantische foto

Ashley Zaat is nu een half jaar getrouwd. Het is dus niet gek dat ze nu nog steeds hoteldebotel is op haar man. Nu ze dus een half jaar getrouwd is, is het natuurlijk ook weer tijd voor een mooie terugblik op de mooiste dag uit haar leven. Ze laat het trots weten aan haar volgers: “alweer een half jaar getrouwd”. De tijd gaat snel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat heeft enorm voorwerp in haar hand

De prachtige blondine heeft een enorme tros met ballonnen in haar hand. Ze heeft daarbij ook een bijzondere outfit aan. Dit is niet iets wat mensen dagelijks dragen. Ashley heeft namelijk een soort indianen hoed op met enorm veel veren. Ze ziet er wel enorm verleidelijk uit in haar outfitje. Als Johan Derksen deze foto ziet dan zou die haar misschien wel zo ver kunnen krijgen om dit aan te doen tijdens Vandaag Inside. De mannen zouden niet meer weg te slaan zijn bij de bar. Met deze veren lijkt ze wel een beetje op een soort vogel. Als ze nog meer ballonnen in haar hand houdt kan ze straks misschien zelfs vliegen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat is een eigen onderneming begonnen

De blondine is de show business ingegaan. Ze is een eigen onderneming begonnen in de entertainment branche. Ze kan hier voor van alles ingehuurd worden. Dit gaat van achtergrond danseres bij Duinrell tot aan champagne schenker op een bedrijfsfeest. Wie een wijnschenker zoekt voor zijn bedrijfsfeest of een danseres voor een andere gelegenheid, dan weet je dat je met Ashley Zaat in ieder geval goed zit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.