Ashley Zaat deelt onweerstaanbare video vanuit kleedkamer Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat toont zich van haar allerbeste kant terwijl ze in de kleedkamer wacht tot Vandaag Inside begint. Met deze video heeft ze een hoop extra kijkers opgetrommeld!

Ashley Zaat laat zien hoe ze zich klaarmaakt voor een uitzending achter de bar staan bij Vandaag Inside. De blondine doet dit door middel van een verleidelijke video. De volgers van Ashley gaan nu spontaan allemaal Vandaag Inside kijken, puur om haar achter de bar te zien staan. Vooral na deze makeover op haar Instagram..

Ashley Zaat deelt verleidelijke video in kleedkamer

Als je nog niet wist hoe blondine Ashley Zaat d’r haar deed voor de uitzending van Vandaag Inside, dan weet je dat in ieder geval wel na het zien van deze verleidelijke video. De blondine deelt via Instagram namelijk haar routine vóór ze voor de camera’s verschijnt. En die routine is behoorlijk onweerstaanbaar. Ashley begint met d’r haar in een knot. Daarna telt ze met haar vingers af, en is het opeens een overgang naar los haar. Door middel van een mooie handbeweging laat de blondine deze overgang net magie lijken. Het losse haar zit helemaal klaar voor de uitzending, en Ashley zelf ook. Met verschillende handbewegingen introduceert ze deze mooie krullen. Wat deze bewegingen allemaal inhouden is een raadsel, maar ze bedoelt het in ieder geval goed. De kijkers van Vandaag Inside hebben in ieder geval geluk met zo’n barvrouw, en de heren aan tafel ook. Vooral na deze makeover. Want met dit uiterlijk, zo wil je Ashley elke uitzending wel achter de bar zien staan..

Lees ook: Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat toont beelden van huwelijk

Ashley Zaat deelt via Instagram verschillende beelden van haar bruiloft. En deze ging er spetterend aan toe, zo te zien. Het is officieel een half jaar geleden dat de blondine is getrouwd. Maar wie is de gelukkige? Julius Alkemade. Volledig onbekend, maar met een ton aan geluk. Want trouwen met zo’n beeldschone blondine als Ashley Zaat is zeer bijzonder. Via Instagram zien we onder andere foto’s van Julius en Ashley samen. De twee lijken helemaal in de wolken en de dag van hun leven te hebben gehad, op de bruiloft. Kleffe, zoenende foto’s verschijnen op de Instagram van Ashley. “Vandaag alweer een half jaar getrouwd 💍Mr & Mrs Alkemade“. En je hoeft niet slim te zijn om te weten dat deze twee hoe dan ook samen oud gaan worden. Dat is zeer goed te zien aan de foto’s. De barvrouw en Julius zijn helemaal in de wolken. En die bruiloft, zag er uit als eentje om nooit meer te vergeten. En de honeymoon, die is al geweest. De reis ging naar Sri Lanka. Via Instagram konden de volgers van Ashley flink meegenieten van alle avonturen die de twee hebben beleeft in het land. En dat ging er soms wild aan toe..

Lees ook: Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat is droom van elke man in nauwsluitend pakje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Van A tot Z (@ashleyzaat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!