Video: Annick Boer trilt hevig op en neer tijdens Wie Is De Mol?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is nu al een uitermate spannend seizoen van Wie is de Mol?. Zo zien we dat Annick Boer hevig heen en weer wordt geschud tijdens een heftig ritje.

Annick Boer maakt spelletje nu al spannend

Toen bekend werd wie de kandidaten waren van het nieuwste seizoen van Wie is de Mol?, waren veel mensen natuurlijk blij om Annick Boer tussen het lijstje te zien. Toch heeft de actrice en cabaretier er voor gezorgd dat ze na twee afleveringen al enorm in opspraak komt bij de kijkers van het programma. Zo lijkt het er behoorlijk op dat Annick een beetje aan het mollen is tijdens de spellen. Dit komt vooral doordat Annick erg onhandig doet en ze lijkt sommige dingen niet helemaal juist mee te krijgen. Maar het blijft de vraag; is dat hoe Annick is of zijn het molacties? Bij WIDM weet je het natuurlijk nooit helemaal zeker. De afleveringen zijn in ieder geval erg spannend en hopelijk blijven we Annick nog even zien.

De heftige rit van Annick Boer tijdens WIDM

WIDM deelt op hun Instagram alvast een voorproefje van de nieuwste aflevering en wederom lijkt het heftig te worden voor Annick. Zo zien we dat de deelnemers op een quad in de woestijn van Zuid-Afrika gaan racen. Hierbij moeten de deelnemers waarschijnlijk elkaar helpen met dingen verzamelen, maar waarschijnlijk is het moeilijker dan het lijkt. Zo ook voor Annick Boer die op de video flink op en neer aan het schudden is terwijl ze de quad berijd. Het lijkt erop dat het maar net goed gaat en het wel een heel spannend ritje is voor de cabaretier. Annick schreeuwt het namelijk uit op het voertuig.

Lees ook: Genieten: Wie is de Mol-kandidaat Anke de Jong trekt doorschijnend pakje aan

Annick Boer kan harstikke goed acteren

Dit jaar ging alles anders bij het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Zo beginnen de kandidaten vaak met een ontmoeting op de locatie van het seizoen en is de mol op dat moment natuurlijk allang bekend. Tenminste de kandidaten weten natuurlijk niet wie de mol is, maar de mol zelf wel. Dit keer kwamen alle deelnemers bij elkaar in een grote loods en kregen ze een belletje van oudmol Everon, die vervolgens aan de deelnemers vertelde of ze wel of niet de mol waren. Hiervoor moest je dus een wel heel goed pokerface kunnen opzetten om het niet aan de andere kandidaten te verklappen. Dit leek Annick Boer wel goed af te gaan, maar dat is natuurlijk niet heel gek want de brunette is tenslotte actrice. Zo kan je Annick kennen van haar rollen in Baantjer, de TV-kantine en het Klokhuis. Daarbij heeft Annick vele stemmen ingesproken en is ze nu vooral bezig met haar carrière als cabaretier. Annick bedenkt al haar stukken zelf en schrijft en zingt ook nog eens haar eigen muziek.

De stoere kant van Annick Boer

Het is iedereen opgevallen wat voor een stoere vrouw Annick Boer eigenlijk is. Zo was te zien in de vorige aflevering van Wie is de Mol? dat Annick zonder zeuren haar overall aandeed en de gele helm op haar hoofd zetten. Vervolgens ging Annick hard aan de slag om zoveel mogelijk stenen te verzamelen en natuurlijk geld in te zamelen, al ging dit niet altijd even makkelijk…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!