Genieten: Wie is de Mol-kandidaat Anke de Jong trekt doorschijnend pakje aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Anke de Jong verwent haar volgers met een paar kiekjes in een mega doorschijnend outfitje!

Anke de Jong geeft volgers flink inkijkje op de trap

Anke de Jong is een prachtige vrouw, maar waar kennen we haar eigenlijk van? Deze brunette zit al een tijdje aan het hoofd van de tafel bij ELLE. Ze is daar namelijk hoofdredacteur en dat doet ze goed. Ze is erg populair op haar sociale media. Dat mag ook wel, want kijk eens naar deze vrouw! Waarschijnlijk is dit ook de reden dat ze mee mag doen aan het aankomende seizoen van Wie Is De Mol. Dat werd bekend gemaakt in november vorig jaar. Die deelname viert Anke met een aantal heerlijke foto’s van zichzelf in ontzettend doorschijnende kleren. Ze begint met een foto bij de voordeur. Ze heet ons welkom in een heerlijk doorzichtig topje met daaronder enkel een ondergoedtopje. Daaronder draagt ze een spijkerbroek met open hakjes. De derde foto is nog interessanter, maar blijft nog mysterieus. Deze foto is namelijk heel erg bewogen en verklapt nog weinig. De vierde slide is de winnaar van deze reeks! Ze draagt nu een volledig doorschijnend jurkje met allemaal glitters. De foto is vanaf bovenaan een trap genomen terwijl Anke halverwege staat. Ze heeft haar hakken uitgetrokken en kijkt lief de camera in. Wat een prachtplaatje!
Anke de Jong laat shirtje open hangen in het openbaar

Als je bekend bent, willen bedrijven graag met je samenwerken. Dat is goed voor je eigen brand, maar ook voor het bedrijf als partner. Anke de Jong heeft, net als heel veel andere bekende Nederlanders, zo’n deal gescoord. Haar partner is het merk Marie Jo. Het doel van zo’n partnerschap is dat de BN’er er reclame voor maakt op haar of zijn sociale media. Anke mag dus voor Marie Jo reclame maken op haar Instagram. Dat doet ze door middel van verschillende foto’s en video’s. Onlangs kwam er weer zo’n filmpje voorbij. De redacteur laat zich filmen terwijl ze over straat loopt in een zomers outfitje. Ze heeft een shirtje aangetrokken, maar met een shirtje aan kan je natuurlijk je niet showen, daarom laat ze het topje lekker open hangen. Op een gegeven moment zoomt de camera in op haar voorgevel en het is een prachtig shot. Wat heeft Anke toch mooie heuvels en wat worden wij toch weer verwend!
Anke de Jong deelt groot geheim met heel Nederland

Zoals je hierboven al even kon lezen, doet Anke de Jong mee met het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol. Van te voren doet elke kandidaat een klein interview van wie ze zijn, hoe ze het programma gaan aanpakken, wat hun sterke kanten zijn en wat hun valkuilen kunnen zijn. Anke plaatst haar Interview op haar Instagram en onthult daarmee een groot geheim. Haar tweede naam is Wyp! Ze is namelijk Fries. Die naam gebruikt ze echter niet zo vaak. Ze is kennelijk niet zo’n trotse Fries.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!