Video: Annemiek Koekoek trekt volle stallen met haar melkkunsten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek heeft er weer zin in en haar gigantische melkmachines aan het filmpje te zien ook! Dat wordt spannend!

Annemiek Koekoek steeds vaker op social media te vinden met melkmachines

De knappe boerin laat steeds vaker haar hele grote melkmachines zien op de foto. En dan bedoelen we natuurlijk haar trouwe koeien die overal met haar naar toe gaan. En die koeien vinden het heerlijk om met Annemiek buiten te zijn, maar kunnen ook niet wachten om weer naar binnen te mogen. En dus sprinten ze voor Annemiek uit richting de stallen. Zo zag je de lieve beesten van deze aantrekkelijke boerin nog niet eerder. Annemiek gaat heerlijk aan de slag met haar lieve diertjes en besluit om ook maar een filmpje te maken voor haar volgers. Haar koeien komen toch steeds vaker terug op Annemiek haar social media, aangezien mensen de dieren nog lief vinden ook.

Lees ook: Foto: Annemiek Koekoek heeft na mislukking Boer Zoekt Vrouw eindelijk nieuwe vriend

Annemiek brengt weer wat quality time door met haar koeien

De knappe boerin heeft eindelijk weer eens tijd voor een beetje kwaliteitsmomentjes met haar koeien. En dus gaat ze ook weer lekker veel tijd doorbrengen met de lieve diertjes. Dat doet ze natuurlijk door zoveel mogelijk foto’s en filmpjes van de beestjes te maken. Ze kan natuurlijk haarvolgers niet helemaal vergeten, wanneer ze tijd met haar koeien doorbrengt. Het resultaat zijn allemaal leuke filmpjes en foto’s van Annemiek met haar koeien. De video hierboven is daar een goed voorbeeld van, maar er zijn nog wel meer mooie kiekjes te vinden op de Instagram van de knappe boerin.

Annemiek is een heuse boerinfluencer

Inmiddels is boerin Annemiek een heuse boerinfluencer geworden. De knappe brunette plaatst zoveel foto’s en video’s en verschijnt op zoveel plekken online dat ze niet weg meer te denken is uit de Nederlandse online wereld. Annemiek vindt het zelf wel erg leuk allemaal. Het enige probleem is dat ze niet zoveel tijd overhoudt op deze manier voor haar diertjes. Dus nu probeert ze leuke foto’s zoals hierboven te maken, waardoor ze haar populariteit online en haar baan als boerin beter kan combineren. En dat lijkt voor alsnog erg goed te gaan. De volgers van Annemiek zijn in ieder geval erg blij ermee en kunnen niet wachten op de volgende foto van de knappe brunette.

Niet alleen maar koeien vinden Annemiek Koekoek lief

De knappe boerin krijgt niet alleen maar veel liefde van haar koeien, maar ook andere dieren vinden Annemiek helemaal geweldig. Zo is Annemiek een echt dierenmens. Misschien dat het daarom jaren geleden misliep bij Boer Zoekt Vrouw, omdat Annemiek te veel haar dieren aan het hoofd had. Inmiddels zijn er weer geruchten dat Annemiek aan het daten is.  Zou ze dan eindelijk een man gevonden hebben die net zo veel van dieren houdt als zij zelf?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...