Video: Anna Nooshin filmt zichzelf in slechts een handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin neemt haar volgers in het passen van een klein topje. Maar voordat ze gaat passen, draagt Anna alleen een super kort handdoekje! 

Het verleidelijke handdoekje van Anna Nooshin

Anna Nooshin laat haar volgers weer aan het verrassen is met haar prachtige uiterlijk en persoonlijkheid. In een recente video neemt ze haar volgers mee tijdens het passen van een heleboel kleine topjes voor een brunch. Maar voordat ze begint, draagt ze alleen een super kort handdoekje! Het is duidelijk dat Anna niet bang is om zichzelf met weinig kleren aan voor de camera te gaan staan. Haar prachtige figuur en met haar ‘vriendelijke vriendinnen’ zorgen ervoor dat haar volgers blijven terugkomen voor meer. Daar maakt de grote influencer Anna Nooshin ook volop gebruik van. Het passen van allemaal kleine topjes kan een uitdaging zijn, vooral als je alleen maar een handdoekje draagt. Maar Anna laat zien dat ze het aan kan en maakt er een leuke en grappige ervaring van. Haar video’s zijn niet alleen vermakelijk, maar ook een inspiratie voor haar fans om zichzelf te zijn en zich niet te laten beperken door wat anderen van hen denken.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin zoomt in op openhangend shirtje

Anna Nooshin laat badjas nét tot het randje openstaan!

Het lijkt erop dat Anna Nooshin haar netwerkskills naar een hoger niveau brengt door op een blind date te gaan met een vriendin. Maar nee, het is geen date met een man, maar eerder een kans om met andere mensen te netwerken. En natuurlijk moet Anna er wederom weergaloos uitzien, zoals we van de brunette gewend zijn. Het is geweldig om te zien dat Anna niet bang is om uit haar comfortzone te stappen en nieuwe mensen te ontmoeten. Haar blind date met haar vriendin is niet alleen een kans om nieuwe contacten te leggen, maar ook een kans om zichzelf te laten zien aan de wereld. En natuurlijk doet ze dat in haar kenmerkende stijl, met een onberispelijke outfit en een prachtige uitstraling. Ze weet hoe belangrijk het is om jezelf goed te presenteren en een blijvende indruk achter te laten bij mensen die je ontmoet. Maar ze doet dat op een authentieke en oprechte manier, zonder haar eigen persoonlijkheid te verliezen. Ofja misschien een beetje wel!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Hele reek aan leuke kiekjes van Anna Nooshin in LA

Anna Nooshin heeft een fantastische tijd gehad tijdens haar recente reis naar LA. Haar Instagram-feed barst van de leuke foto’s van haar avonturen. Ze verkent de stad niet alleen – Anna wordt vergezeld door twee mooie dames en drie knappe heren, en ze hebben optimaal geprofiteerd van alles wat LA te bieden heeft. Anna heeft zich ondergedompeld in de levendige cultuur van de stad, de bezienswaardigheden en geluiden van iconische monumenten zoals het Hollywood Sign en de Santa Monica Pier bezocht. En als het op eten aankomt, houden Anna en haar crew zich zeker niet in. Ze hebben zich tegoed gedaan aan enkele van de lekkerste en meest trendy restaurants in de stad. Het is duidelijk dat de knappe brunette het naar hun zin heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...