Foto: Anna Nooshin zoomt in op openhangend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin laat alle inhoud zien van haar open shirtje. Vervolgens zoomt de brunette zelfs in op de inhoud zodat het niet meer te missen is.

Anna Nooshin laat alles zien in heel open shirtje

Het is ondertussen wel bekent dat Anna Nooshin het niet erg vind om zichzelf openlijk te presenteren op social media. De influencer laat in de zomer graag haar mooiste badpakjes zien en haar minuscule outfitjes. Toch laat Anna zich niet stoppen door het weer, want zelfs tijdens de koudere dagen draagt ze niets verhullende pakjes. Zo ook dit keer, tijdens twee verschillende outfits die beide ingezoomd zijn op haar voorkant. Blijkbaar weet Anna Nooshin wel wat haar beste kant is, want ze gaat helemaal los met de selfies.

Anna Nooshin deelt favoriete selfies over de wereld

Het leven als influencer betekent dat je altijd en overal selfies moet maken, of mensen moet vragen om je op straat te fotograferen. Zo geldt het zelfde voor Anna Nooshin, die er het grootste plezier in lijkt te hebben om selfies te maken op elke plek mogelijk. Waarschijnlijk wou Anna heel graag deze favoriete selfies van over de hele wereld met haar volgers delen. Het heeft waarschijnlijk wel wat tijd gekost om deze selfies allemaal uit te zoeken en de beste te kiezen, want ze maakt er honderden per dag. Natuurlijk heeft Anna bij elke selfie een prachtig uitgezochte outfit aangetrokken en ziet ze er tip top uit.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

 Anna Nooshin laat prachtige niets verhullende outfits zien

Als echte influencer laat Anna Nooshin regelmatig een paar mooie outfits zien. Natuurlijk doet Anna dit ook voor het geld, want ze verdient flink aan het promoten van de outfits. Dit keer heeft Anna een ware ‘haul’ gemaakt van verschillende merken. Ook grapt Anna in haar omschrijving dat de maker van bepaalde kleding waarschijnlijk heel hard lacht vanwege de moeilijkheidsgraad om de kleding aan te trekken. Nu is Anna niet erg groot en de kledingstukken erg strak, dus dat kan soms best lastig zijn. Gelukkig mag het resultaat er wel zeker wezen, want de outfits zijn prachtig.

Op grote schommel gaat Anna Nooshin helemaal los

Het Instagram account van Anna staat helemaal vol met prachtige foto’s, en veel daarvan zijn gemaakt in haar eigen museum. Het museum Upside Down in Amsterdam is een echte plek voor influencers. Elke zaal heeft een ander thema waarin de bezoekers verschillende foto’s kunnen maken. Anna neemt hier zelf ook goed gebruik van, zoals op onderstaande video. Hierop is te zien dat Anna aan het zitten en liggen is op een hele grote schommel. De influencer geeft een paar poses terwijl ze door elkaar wordt geschud op de schommel. Anna draagt een prachtige zwarte jurk die helemaal bij de setting van de kamer past.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!