Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien…

Anna Nooshin haar topje barst open op verleidelijke foto

Waarschijnlijk heeft Anna Nooshin naar al haar talloze vakanties de zomer flink in haar bol. De influencer reist voor werk en privé de hele wereld over en lijkt maar niet stil te kunnen zitten op één plek. Natuurlijk is Anna haar thuisbasis eigenlijk in Amsterdam, maar hoe vaak ze daar daadwerkelijk is te vinden is onbekend. Onderstaande foto is gemaakt door Anna Nooshin in New York. Het lijkt erop dat Anna stiekem erg veel van Amerika houdt, want ze is er zo vaak te vinden. Misschien heeft Anna Nooshin zelfs wel een tweede appartement in haar favoriete Amerikaanse stad New York. de stad New York heeft zo te zien wel wat warmer dan in Nederland, want anders kan Anna onderstaande outfit niet aan. Anna mag dan wel een dikke jas aanhebben, maar haar jurkje of topje scheurt aan alle kanten open. Hierdoor komt er erg veel kou binnen, al lijkt dat Anna niet uit te maken. Alles voor een spannende foto op Instagram natuurlijk. Anna Nooshin maakt de foto terwijl ze lekker aan het chillen is op de welbekende trappen voor een huis in New York.

Anna Nooshin topje barst open

Anna Nooshin gaat eindelijk zelf aan het werk

Het is en blijft voor influencers een eindeloze discussie of ze nou heel hard werken of zittend hun geld verdienen. Het is natuurlijk wel zo dat influencers zoals Anna Nooshin er voor moeten zorgen dat ze elke dag weer de mooiste foto’s met de mooiste outfits en achtergronden plaatsen. Dat kan soms best lastig zijn volgens menig influencer. Nu is Anna Nooshin natuurlijk zo’n grote naam geworden dat ze lang niet meer alleen influencer is. Zo heeft Anna Nooshin haar eigen make-up merk en is ze mede eigenaar van The Upside Down in Amsterdam. Dit is een soort museum die helemaal binnen Anna haar straatje valt. Het is namelijk een Instagram en influencer museum met allemaal verschillende ruimtes, precies zo ingericht dat je er de beste foto’s kan maken. Zo helpt Anna Nooshin dus andere mensen om een stap richting influencer te zetten. Uiteraard betaal je wel flink voor een toegangskaartje. Anna plaatst regelmatig een foto dat ze aanwezig is bij The Upside Down, maar of ze daadwerkelijk werkt is nog de vraag. Toch deelt Anna op haar Instagram een foto waarop ze zegt de hele dag in het kantoor van het museum aan het werk te zijn. Er is zelfs een kans dat Anna de telefoon opneemt van de klantenservice. Het klinkt als een échte harde werkdag voor Anna.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin knalt bijna uit haar topje tijdens warme vakantie

Anna Nooshin deelt mooiste foto’s uit New York

Het lijkt erop dat Anna Nooshin zoveel foto’s heeft gemaakt in New York dat ze nog wel even door kan blijven posten. Zo ook op onderstaande fotoreeks waar Anna vijf foto’s van de afgelopen weken New York heeft gekozen. Op de eerste zien we Anna Nooshin mysterieus door de straten van de stad lopen. Op de tweede foto is ze vrolijk McDonalds aan het eten. Het lijkt erop dat Anna zich in ieder geval uiterst goed heeft vermaakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!