Video: Amber Brantsen laat Viaplay zitten om Kelly Piquet hemd van het lijf te vragen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

F1 is niet alleen racen, maar ook allerlei sponsored events. En daar laat Amber Brantsen zich van haar beste kant zien. 

Amber Brantsen en Kelly Piquet hebben de grootste lol samen

Hoewel Amber Brantsen het zeer druk heeft met Viaplay deze Zandvoort-week, wilde ze toch nog even ruimte in haar agenda vrijmaken voor en unieke kans, namelijk een interviewtje met Kelly Piquet! Voor een van de sponsors van het event gingen de twee dames met elkaar in gesprek. En daar kwamen natuurlijk de meest bijzondere beelden uit. De twee dames uit het leven van Max Verstappen leren elkaar eindelijk kennen. Kelly heeft natuurlijk een innige band met Max, maar Amber wist toch wel wat bijzondere antwoorden uit hem te krijgen in hun interviews. Beide vrouwen hebben dus hun maniertjes met de Nederlandse coureur. Het is dus absoluut interessant om te zien hoe ze met elkaar in een ruimte samen zijn.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen van Viaplay doet boekje open over relatie met Max Verstappen

De twee dames hadden hun beste outfit aangetrokken

Natuurlijk kwamen beide dames op hun best gekleed naar het interview. En niemand had ook minder van hen verwacht. De aantrekkelijke vrouwen wisten met hun geweldige looks het hele publiek te betoveren. Kelly en Amber hebben allebei wel goed door hoe ze het beste uit hun zo’n klus als deze moeten halen. Ze hadden dus beide een pakje aangetrokken dat tussen zakelijk en verleidelijk in zat. En natuurlijk zag dat er een partij goed uit. De dames gingen gezellig met elkaar in gesprek over van alles en nog wat. En na afloop was het natuurlijk tijd voor een goede foto met de twee aantrekkelijke vrouwen.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen maakt Viaplay-kijker warm voor Zandvoort met zeer close-up

Kelly Piquet en Amber Brantsen kruipen intiem tegen elkaar aan

De twee brunettes hebben misschien hele verschillende achtergronden, maar ze delen wel een passie en dat is de Formule 1. Zeker aangezien Max Verstappen voor hen beide zo belangrijk is. Voor Kelly is Max Verstappen natuurlijk de liefde van haar leven en voor Amber is Max een belangrijk deel van haar werk bij Viaplay. De twee dames konden dus buiten de opnames om ook genoeg vinden om over te praten. Ze wisten dan ook heel erg natuurlijk met elkaar om te gaan. De knappe vrouwen hebben zonder enige moeite elkaar nog even van dichtbij vast kunnen pakken voor de foto. En daar kreeg iedereen het natuurlijk gelijk warmer van.

Amber Brantsen en Kelly Piquet poseren nog even samen voor een verleidelijk kiekje

Om nog even een laatste keer goed te laten zien wat voor een verleidelijke pakjes beide dames aan hadden naar dit speciale interview, moesten ze nog even op de foto gezet worden. Zo kon de hele wereld goed zien hoe de meeting, waarvan niemand dacht dat die ooit ging gebeuren, eraan toe ging. Amber en Kelly zagen er naast elkaar op de foto werkelijk waar prachtig uit. De verleidelijke vrouwen wisten elkaar erg goed aan te vullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!