Foto: Amber Brantsen van Viaplay doet boekje open over relatie met Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen mag tot en met zondag verslag doen van Zandvoort en daar doet ze een bijzonder boekje over open. 

De prachtige Amber Brantsen doet een boekje open over Max Verstappen

Amber Brantsen zit weer helemaal klaar om verslag te doen van het leukste race evenement van Nederland op Zandvoort. En in aanloop van dat evenement heeft Amber allemaal interviews gepland. Tijdens een van die interviews beantwoordt ze een vraag over hoe ze in de omgang met Max Verstappen is als ze hem mag interviewen. Want hoe is Max Verstappen nou in het echt? Amber geeft daar vrij ncuhter antwoord op: “Ik spreek hem niet héél vaak. Het leuke ervan is dat dat eigenlijk nooit op een circuit is, maar altijd buiten de races om. Dat geeft een andere sfeer. De druk is er dan vanaf.” Max en Amber hebben dan hele relaxte en fijne gesprekken blijkt. De presentatrice merkt op dat de coureur bij haar op zijn gemak is en open is over alles. Ze trekt dan ook de conclusie: “Max Verstappen is nogal relaxed.”

Lees ook: Amber Brantsen neemt met heerlijke foto afscheid bij Viaplay Formule 1

Amber Brantsen gaat voor Zandvoort het hele mediacircus af

Amber zou eigenlijk druk moeten zijn met de Formule 1, maar merkt dat haar schema vooral vol zit met allerlei andere programma’s en interviews. Dat vindt Amber overigens helemaal niet erg, want dan praten, dat kan de knappe brunette wel. Zo moet ze bijvoorbeeld van Op1 door naar het circuit, terug naar de studio en dan een interview in met de Metro. Het gaat alle kanten op. Amber moet voor haar strakke schema steeds vroeg op en van hot naar her rijden. Nog snel in de make-up en door naar de volgende!

Lees ook: Foto: Amber Brantsen maakt Viaplay-kijker warm voor Zandvoort met zeer intieme close-up

Amber Brantsen is haar volgers zeker niet vergeten

De bloedmooie brunette is haar volgers ook niet vergeten in dit hele tafereel. De knappe dame weet heel erg goed dat ze zonder haar volgers nergens zou zijn en dus houdt ze hen ook vaak zat tevreden met ontzettend mooie foto’s. Tijdens haar drukke schema deze week neemt ze dan ook haar volgers overal mee naartoe. De aantrekkelijke presentatrice onthoudt op elke plek waar ze komt om even een foto te maken voor haar lieve volgers. En die zijn maar wat blij met de prachtige kiekjes van Amber. De beeldschone presentatrice weet als geen ander hoe ze haar fans moet verleiden.

Amber Brantsen neemt het iets rustiger

De knappe presentatrice is nog tot zondag druk in de weer met Zandvoort, maar neemt het daarna wel iets rustiger. Ze is natuurlijk ook af en toe even toe aan een pauze. Daarbij is de knappe presentatrice alweer een tijdje zwanger. daardoor kan ze het niet te wild maken allemaal. Maar Zandvoort dat wil de knappe presentatrice natuurlijk voor geen goud missen. En dus hoeven al haar fans het de komende tijd niet zonder Amber te doen. En dat is natuurlijk ook wel wat waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.