Foto: Amber Brantsen maakt Viaplay-kijker warm voor Zandvoort met zeer intieme close-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De verleidelijke brunette Amber Brantsen heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet, waarmee ze de Viaplay kijker flink warm maakt. 

Amber Brantsen heeft nieuwe spannende foto online gezet

Natuurlijk is de verleidelijke brunette er deze week gewoon weer bij. Het circuit in Zandvort draait op volle toeren aankomende week en Viaplay doet verslag van de races. En dat betekent dat je weer een week lang naar de zwoele stem van Amber Brantsen mag luisteren. De prachtige presentatrice heeft heel Nederland in haar ban zitten. En dat is toch wel knap gedaan. Het racen was ook niet zo leuk als je niet Amber erbij kreeg om tussendoor even naar te mogen kijken. Bij Viaplay wrijven ze zich dan ook in hun handjes met de knappe presentatrice. Die is namelijk de voornaamste reden dat ze zoveel kijkers binnen slepen.

Lees ook: Foto: Wanhopige Amber Brantsen lokt Viaplay-kijker met heerlijk jurkje

Amber Brantsen is er helemaal klaar voor

De aantrekkelijke brunette is alweer helemaal klaar voor het circuit van Zandvoort. Trots laat ze haar perskaart zien, waarmee ze op de meest bijzondere plekjes op het circuit mag komen. Daardoor kan ze niet alleen de race natuurlijk van dichtbij zien, maar heeft ze ook toegang tot een aantal grote namen in de racewereld. En Amber gaat proberen om ze allemaal voor haar camera te slepen. Als het aan Amber Brantsen ligt gaat het een hele spannende week worden. Tenminste voor haar, want we weten natuurlijk allemaal wie er gaat winnen. Maar toch houdt Amber het allemaal wel spannend. Deels komt dat door haar manier van presenteren en deels komt het door de mooie en spannende pakjes die ze tijdens de uitzendingen aantrekt.

Lees ook: Amber Brantsen neemt met heerlijke foto afscheid bij Viaplay Formule 1

De knappe presentatrice heeft in de studio altijd de mooiste pakjes aan

Amber Brantsen heeft tijdens de uitzendingen op Viaplay altijd de meest prachtige kledingsetjes aan. Daarmee laat ze altijd goed zien hoe strak haar knappe lichaam is. Er mag best wel eens een keer een bosje bloemen gebracht worden naar de styliste van Amber Brantsen, want die hijst de prachtige brunette in al deze geweldige outfits. Amber heeft er ook geen moeite mee om een klein beetje verleidelijk op televisie te verschijnen. Daar doet ze het natuurlijk soms ook wel een beetje voor. Het voelt toch ergens wel een beetje fijn om al die complimentjes mee te mogen krijgen.

Amber Brantsen wordt hoogtepunt van de week

Wie er nu uiteindelijk wint of verliest, Amber Brantsen wordt het hoogtepunt van de week. De knappe presentatrice weet altijd alle aandacht op zichzelf te vestigen met haar heerlijke outfits en bijzonder prettige manier van vertellen. Je weet dus nu al dat aan het einde van deze week iedereen weer een beetje extra verliefd is geworden op de knappe presentatrice. Amber doet in ieder geval haar uiterste best om iedereen te vermaken. En dat gaat haar absoluut goed af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.