Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

De prachtige presentatrice Amber Brantsen doet haar best om dit eenzijdige seizoen bij de Formule 1 nog een beetje interessant te maken voor kijkers. En daar slaagt de knappe brunette aardig in. Tijdens een uitzending op Viaplay weet ze precies de vinger op de zere plek te leggen bij de Nederlandse experts. En dat doet ze door de ruzie tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen maar eens nieuw leven in te blazen. Amber weet precies welke gevoelige snaar ze moet raken om de uitzending nog een beetje interessant te houden.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet laat zich zien op gruwelijk hete racebaan

Lewis Hamilton nog steeds beetje boos op Max Verstappen

Een jaar geleden reed Hamilton Max Verstappen op Silverstone van de baan in de beroemde ‘Copse’-bocht. De storm leek na een tijdje wel te gaan liggen, maar nu laait de discussie ineens weer op. Hamilton had na de nieuwste editie van deze Grand Prix opgemerkt dat LeClerc hem wél genoeg ruimte gaf, en dat hij met de Monegask wél tegelijk door die bocht kon. Dat schoot bij de meeste Verstappen fans echter in het verkeerde keelgat. Zo ook in de studio van Viaplay. Daar werd de discussie nog even verder uitgewerkt, zoals je kan zien in de video.

Amber Brantsen gooit even olie op het vuur

Amber Brantsen ging in de studio even bij de experts kijken of ze het vuurtje weer op kon stoken. Het lukte haar aardig: de experts uit Nederland zijn nog steeds verbolgen over de actie van Hamilton een jaar geleden. Er kwam een hele discussie uit voort over de actie en hoe Hamilton het wel correct had kunnen uitvoeren. Volgens de expert ligt de fout honderd procent bij hem. Max valt niks te verwijten. Amber heeft daar wel een puntje mee gescoord bij de directie van Viaplay, want controversie doet het altijd goed. En nu Amber weet dat dit soort momentjes werken, zal ze die ongetwijfeld vaker toepassen. Daarbij is het alleen maar mooi zo’n discussie, want een beetje sensatie kan bij dit vooralsnog vrij eenzijdige F1-seizoen geen kwaad!

Zonder Amber weinig om van te genieten bij Viaplay

Viaplay mag van geluk spreken dat Amber Brantsen nog aan boord is. Zonder de knappe presentatrice had de dienst weinig om positief over te zijn. Het F1 seizoen valt tegen en er wordt aan de lopende band geklaagd over de lage kwaliteit van de beelden, waardoor veel mensen overstappen. Maar Viaplay boekt gelukkig nog wel winst met de bloedmooie Amber. Dat is nu precies iets wat de concurrentie niet in huis heeft. Zolang Amber nog bij Viaplay zit hoeven ze daar dus niks te vrezen. Met Amber in hun team blijven ze de cooncurrentie altijd een stapje voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...