Foto: Kelly Piquet laat zich zien op gruwelijk hete racebaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zelfs als Kelly Piquet niet bij Max Verstappen in de buurt is, bevindt de prachtige brunette zich nog op de racebaan. En daar is het vrij warm. 

Tijdens een modeshow in Parijs laat Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van coureur Max Verstappen, even haar gezicht zien. Ze moet ook wel, want als model, met een voorliefde voor de laatste mode, kan Kelly het niet maken om niet op zo’n evenement te verschijnen. Alsof het voorbestemd was is de catwalk voor deze speciale show omgetoverd tot een soort racebaan. Precies de omgeving waar Kelly zich thuis voelt. Maar het blijkt toch wel een beetje warm te zijn op deze baan. En Kelly kan de hitte maar moeilijk ontsnappen.

Lees ook: Kelly Piquet eist hoofdrol op met foto na F1-overwinning Max Verstappen

Kelly trotseert warme temperaturen

Het kan vanwege de hoge snelheden en ronkende motoren soms ontzettend heet worden op de baan tijdens een F1-race, maar dit knalgele catwalk-circuit leek ook een aardige marteling. De zon weerkaatst hard op de gele baan en de temperaturen lopen op. De gemiddelde temperatuur op de catwalk deed het evenement lijken op een tripje door de woestijn. De arme modellen moesten zonder enige beschutting het hele stuk afleggen onder een brandende Franse zon. Ook het publiek langs de catwalk stond bijna in de fik, en wapperde driftig met programmaboekjes. Gelukkig had Kelly zich met haar outfit goed voorbereid op de aanhoudende warmte.

Kelly draagt spannend wit pakje

Ter verkoeling besloot Kelly om vooral niet te veel kleding aan te trekken tijdens het mode evenement. Dus trok Kelly een luchtig pakje uit de kast. Het rokje met bijpassend topje staan haar overigens erg goed. De kleding is dus zeker niet alleen maar functioneel, aangezien ze het strakke van Kelly er nog net even beter uit laten zien dan het al was. Met een trendy tasje in haar hand wandelt Kelly op haar sandaaltjes over de knalgele catwalk. In deze kleding weet Kelly de hete temperaturen goed uit te houden.

Kelly zit op eerste rij bij warme modeshow

Natuurlijk heeft Kelly voor zichzelf de beste plekken uitgekozen voor de modeshow. Want ze wil natuurlijk wel alles van de laatste mode meekrijgen. Daarvoor moet Kelly wel plaatsnemen in de hete zon, maar dat neemt ze even voor lief. Dat mode ook voor de modellen een tikje ongemakkelijk is, dat blijkt wel wanneer de show begint. In veel te warme pakken lopen de modellen over de catwalk heen. Dat er niemand is flauwgevallen is een wonder.

Kelly poseert zelf nog voor kort leuk filmpje

Natuurlijk laat Kelly al die modellen niet met de eer opstrijken. Zelf zal ze ook haar loopje krijgen. En dat moet natuurlijk gefilmd worden. Dus besluit Kelly om, wanneer ze het hotel verlaat, even een korte video op te nemen waar ze een loopje doet in haar nieuwe outfit. Hiermee maakt ze al haar volgers natuurlijk weer enorm gelukkig, want die vinden het prachtig om de bloedmooie Kelly van alle kanten te mogen aanschouwen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...