Video: Alles trilt bij Jutta Leerdam tijdens flinke workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is zich flink aan het klaarstomen voor een paar opkomende races. Hiervoor traint de blondine alvast hard, en ze besluit dit trillende filmpje met haar volgers te delen..

Jutta Leerdam is weer lekker aan het sporten! De blondine heeft weer een paar wedstrijden op komst, dus er is geen tijd om stil te zitten. Dat doet ze dan ook niet, dus ze is weer lekker aan het ploeteren in de sportschool! Via Instagram deelt de blondine allerlei video’s van haar zware workout. Jutta laat alles trillen tijdens deze zweterige workout..

Jutta Leerdam laat alles trillen tijdens intense training

Jutta Leerdam is weer zwaar aan het ploeteren in de sportschool! De blondine heeft weer een stel cruciale races op komst, dus tijd om te rusten is er niet. Jutta kennen we natuurlijk als een dame die nooit stil zit, dus rusten zal ze ongetwijfeld niet doen. Via Instagram deelt de blondine regelmatig haar sportieve, zwetende video’s. Zo ook nu weer, waar Jutta haar hele laat trillen door een uiterst zware workout. Op de video is te zien hoe de blondine diep door haar benen zakt met een uiterst strakke sportbroek aan. Vervolgens gooit ze de stang met de vele gewichten in één keer in de lucht, en gooit ze hem weer neer. Dit is de ‘PB’, oftewel ‘Personal Best’ van Jutta. De blondine is niet gekomen om grappen te maken, en bewijst hiermee opnieuw hoe sterk ze is. Nadat Jutta de stang neer gooit, begint haar spontaan te trillen. En als dat het geval is, weet je zeker dat het een goede training was voor de zwetende schaatsster.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat haar glimmende kadetjes zien in schaatspakje

Luchtige Jutta Leerdam is veel te koud gekleed

Jutta Leerdam is hard aan het trainen voor haar opkomende races! We zagen de blondine al eerder ploeteren in de sportschool, maar nu deelt Jutta ook andere kiekjes, dat ze op het ijs te vinden is! Echter lijkt de blondine op deze ijskoude kiekjes veel té koud gekleed te zijn, en het dan ook heel koud te hebben. Maar, zoals Jutta zelf aangeeft, moet ze onder alle omstandigheden kunnen presteren. “Under all circumstances“. Badr Hari lijkt in de reacties onder de foto’s nog wel wat te melden te hebben, voor Jutta. “Discipline“.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam laat haar glimmende kadetjes zien in schaatspakje

Uitdagende Jutta Leerdam plaatst spiegelselfie

Jutta Leerdam is grotendeels natuurlijk gefocust op haar races en haar eigen ontwikkeling, maar soms vindt de blondine het ook tijd voor een intiem, uitdagend kiekje. Wat uiteraard leidt tot grote vreugde bij de volgers van de schaatsster. Jutta plaatst dit keer namelijk een kiekje vanuit de spiegel. Door middel van een uitdagende blik kijkt de blondine de spiegel in terwijl ze haar hoofd een stuk naar achteren leunt. Met zo’n soort kiekje weet de blondine haar volgers weer allemaal voor haar te winnen, en krijgt ze alleen nog maar meer aanhangers.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.