Video: Jutta Leerdam laat haar glimmende kadetjes zien in schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige scaatsster Jutta Leerdam heeft weer een filmpje geplaatst waar ze mee aantoont dat ze echt wel de mooiste kadetjes heeft. 

Jutta Leerdam laat zichzelf van haar beste kant zien op prachtige video

Natuurlijk weet iedereen allang dat Jutta Leerdam een van de knapste schaatssters van het land is. Als je dat nog niet doorhebt, dan heb je wel een klein beetje onder een steen gelegen. Maar waar men het nog niet unaniem over eens is, dat is wat Jutta nou zo knap en aantrekkelijk maakt. Sommigen denken dat het haar verleidelijke koppie is, met haar trademark oogschaduw en mascara. Anderen zijn van mening dat Jutta haar strakke schaatspakjes ervoor zorgen dat ze bekend is. Maar waar je weinig mensen nog over hoort zijn de heerlijke kadetjes van deze prachtige schaatsster. Die zijn pas echt het mooiste aan het van Jutta Leerdam.

lees ook: Foto: Wanhopige Jutta Leerdam heeft last van dubbelganger
Het flinke achterwerk van schaatsster Jutta Leerdam

Als er iets is waar je Jutta om zou moeten kennen, dan is het wel haar fantastische achterwerk. Natuurlijk zijn de schaatsprestaties van de knappe blondine ook erg noemenswaardig, maar de fantastische kadetjes van deze knappe sporter zijn fenomenaal. Er zijn maar weinig sportvrouwen die zo’n knappe achterkant hebben. Het is ook niet zo gek dat Jutta de concurrentie achter zich laat. Dat doen ze bewust, zodat ze nog heel even langer van Jutta haar achterkant mogen genieten. Jutta is zelf gelukkig heerlijk nuchter en plaatst met het grootste gemak de meest spannende foto’s en video’s op haar Instagram account. Ze vindt het juist leuk dat haar volgers een beetje kunnen meegenieten van al haar spannende avonturen.
Jutta Leerdam doet bijzondere fotoshoot en laat gelijk alles zien

De prachtige blondine heeft een tijdje terug een wel heel erg bijzondere fotoshoot gedaan. En daar kwamen een aantal bijzondere kiekjes uit. Op de foto’s kan je ook al een beetje het geweldige achterwerk van Jutta zien, al zijn haar stevige benen hier beter in beeld. Jutta neemt het er tijdens de fotoshoot wel van en gaat maar lekker demonstratief met de benen wijd zitten. Maar zelfs deze pose weet Jutta erg verleidelijk over te laten komen. De knappe schaatsster heeft met deze foto’s even een andere kant van zichzelf willen laten zien en dat is haar absoluut gelukt.

Nog meer fans voor Jutta Leerdam

Steeds meer mensen leren de naam Jutta Leerdam kennen. En lang niet allen van hen zijn fan van schaatsen. Dankzij al haar prachtige foto’s online komen ook steeds meer mensen die niets met de sport vandoen hebben uit bij de prachtige blondine. Jutta maakt van zichzelf ook steeds meer een influencer die ook buiten de schaatsbaan druk blijft. Zo bouwt Jutta alvast een leven voor zichzelf op voor na haar schaatscarrière. Dat is natuurlijk helemaal niet dom van deze knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...