Victoria Koblenko doet shirt uit voor schrikbarende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko trok haar shirt uit op Instagram. Normaal gesproken zouden haar volgers hier dolenthousiast van worden…

Victoria Koblenko deelde onlangs een zorgwekkende video via Instagram. Heeft de blondine een paar tikken gekregen? Of is ze van de trap gevallen? In ieder geval is er iets met Victoria, want deze blauwe plekken komen niet zomaar op haar rug. Waar heeft deze heftige video mee te maken? Victoria legt het uit..

Victoria Koblenko deelt schrikbarende video met shirt uit

Geen zorgen, er is niks vervelends gebeurd met Victoria Koblenko. De blondine is niet van de trap gevallen, heeft geen klappen gehad of andere ernstige gebeurtenissen. Maar wat heeft ze dan wel? Victoria is een ‘cupping’ behandeling ondergaan. En de nagevolgen van deze behandeling, zien er shockerend uit. Cupping heb je vast al eens voorbij zien komen. Iemand ligt op zijn buik, en krijgt allemaal ‘cupjes’ opgeplakt, die de huid strak inzuigen. Maar waar is het goed voor? Victoria legt het uit; “Cupping heeft een lange lijst aan voordelen voor je gezondheid. Hoe dieper de blauwe plekken hoe zwaarder de stagnatie is in deze plekken“. Kortom, cupping stimuleert de doorbloeding en hierdoor kunnen afvalstoffen afgevoerd worden. En Victoria is er zeker niet vies van! Maar na deze video’s zal ze waarschijnlijk niet veel volgers motiveren om aan cupping te gaan doen, want aantrekkelijk ziet de huid van de blondine er niet uit. Op de video deelt Victoria dan ook de nagevolgen van cupping. Ze heeft mega veel blauwe plekken op haar rug. Maar niet getreurd, er is dus niks verkeerds aan de hand met de blondine.

Lees ook: Foto: ‘Bipolaire’ Victoria Koblenko geeft backstage alleen maar commando’s

Victoria Koblenko deelt ‘recap’ van haar zomer

Onlangs plaatste Victoria Koblenko een paar opvallende kiekjes op Instagram. Op deze foto’s was de zomer van blondine te zien, in 7 plaatjes. “Ga die zonnestralen missen. Zomer in 7 foto’s“. Op de eerste foto is niet veel boeiends te zien. Na het uiterlijk van Victoria dan. Het is een doodgewone selfie van de blondine, met verfrissende makeup op. Als tweede foto zien we nóg een selfie, maar deze is iets anders. Iets wilder. Iets pikanter. Met een shirtje met open voorkant en wild haar poseert de blondine hier voor de camera. Deze foto is al iets interessanter voor de volgers van Victoria. Als derde ‘zomerse’ foto een voetafdruk in het zand. Vierde foto nog een selfie, met een shirtje aan. Als vijfde foto wéér een foto van Victoria, maar deze lijkt op een prachtige locatie te zijn geschoten. Hetzelfde geldt voor de zesde foto, waarin de blondine te zien is op een prachtige buitenlandse locatie. Waar dit precies is, is niet duidelijk. Door de witte huisjes geeft het een beetje sferen van Griekenland af. En wederom, als zevende foto, een zomers kiekje van onze Victoria in het buitenland. Één ding is duidelijk; genoten heeft ze zeker.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko heeft plakkerig haar na behandeling met wit goedje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!