Foto: Victoria Koblenko heeft plakkerig haar na behandeling met wit goedje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft een opvallende haartip voor haar volgers. In een filmpje laat ze zien hoe haar haren aan haar voorhoofd blijven plakken…

We kennen Victoria Koblenko natuurlijk allemaal als een prachtige dame die ontzettend veel met haar uiterlijk bezig is. Ze heeft tenslotte niet voor niets al in meerdere magazines gestaan. Victoria geeft ook regelmatig tips op het gebied van mode en styling aan haar volgers, zo ook nu. De blondine probeert uit te leggen hoe je heel eenvoudig zorgt voor een plakkerige coupe. zag niemand aankomen. In ieder geval lijkt het alsof dit witte plakkerige goedje niet goed kan zijn voor je haar..

Victoria Koblenko smeert zich in met plakkerig goedje

In onderstaande video is te zien hoe Victoria Koblenko haar kapsel behandelt met een plakkerig, wit goedje. Maar wat smeert de blondine nou eigenlijk in d’r haar? In de beschrijving onder de foto legt ze het uit. Het gaat om een samenwerking die de blondine heeft waarin ze een stel haarproducten promoot. Het eindresultaat is echter niet iets waar de meeste volgers zich mee kunnen identificeren; de precies gestylede krulletjes die op haar voorhoofd plakken zien er eerder onhandig en viezig uit. Alsof ze zojuist kopje onder is gegaan!

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko glijdt uit de bocht in bijzondere zwemkleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Victoria Koblenko glijdt over natte baan in zwemkleding

Dat Victoria Koblenko een familiemens is, dat valt zeker te zien als je een kijkje neemt op haar Instagram account. Haar laatste foto’s van een gezellige familievakantie zijn zeker de moeite waard. Vooral de eerste foto is uiterst opvallend. Op deze foto is namelijk te zien hoe Victoria van de waterglijbaan glijdt, met haar handen in de lucht. Het lijkt alsof ze uit de bocht vliegt! Met zwemkleding en al springt ze op deze manier het zwembad in. Ze deelt nog meer foto’s. Zo zien we haar onder andere lekker ontspannen in het water liggen, samen met haar man Evgeniy Levchenko. Ook zien we haar nog een keer van de glijbaan afgaan, dit keer liggen op d’r buik. De drie lijken zeker optimaal genoten te hebben van hun tijd in het vakantiepark, en dat is dan zeker een Instagram-post waard, vindt de blondine. Voor haar volgers is dat dan ook allesbehalve een straf!

Lees ook: Video: Victoria Koblenko wordt tussen haar benen gefilmd door man

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!