Foto: ‘Bipolaire’ Victoria Koblenko geeft backstage alleen maar commando’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko voelt zich beter dan de rest. Backstage moet iedereen álles voor haar doen.

Actrice en presentatrice Victoria Koblenko is blijkbaar een echte prinses. Volgens de juice-koningin Yvonne Coldeweijer is Victoria niet zo aardig voor andere. Ze voelt zich te goed en geeft haar ‘onderdanen’ alleen maar commando’s. Commando’s geven is niet het enige wat de prinses doet.

Victoria Koblenko voelt zich beter dan de rest

De knappe actrice laat volgens juice-kanalen anderen achter de schermen zich slecht voelen. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk weer juice geplaatst over Victoria Koblenko. Mensen hebben hun persoonlijke verhalen van ontmoetingen met Victoria Koblenko gedeeld. Wanneer Victoria iets wil van anderen komt ze namelijk heel arrogant over. Ze kijkt de desbetreffende persoon niet aan. Soms kijkt ze even stiekem vanuit haar ooghoeken naar de ander, maar meer krijg je niet te zien van de blondine. Dit is niet het enige wat de actrice doet, ze is namelijk ook heel dirigerend. Wanneer er wat gedaan moet worden vraagt ze het niet netjes, maar knipt ze in haar vingers. Alsof het haar slaafje is moet deze persoon dan gelijk haar commando’s uitvoeren. De persoon die bij Yvonne Coldeweijer zijn of haar verhaal heeft gedaan over haar interactie met Victoria Koblenko, heeft er dan ook een heel vervelend gevoel aan over gehouden.

Victoria Koblenko heeft twee gezichten

De juice-koningin Yvonne Coldeweijer heeft niet alleen slechte verhalen over Victoria Koblenko. Er zijn namelijk ook mensen die achter de schermen juist een hele prettige ervaring aan de blondine hebben overgehouden. Yvonne Coldeweijer verspreid vaak alleen slecht nieuws van BN’ers, maar deze keer laat ze ook de goede kant zien. Een ander persoon vond Victoria Koblenko namelijk juist super lief. Het lijkt er een beetje op dat Victoria last kan hebben van een bipolaire stoornis. Dit zou verklaren waarom verschillende personen hele verschillende ervaringen hebben met de knappe actrice. Als je een slechte ervaring hebt met Victoria zou je er dus eigenlijk niet teveel mee moeten gaan zitten. Ze zou er zelf misschien niet eens wat aan kunnen doen.

Victoria Koblenko strekt heerlijk haar

De knappe actrice ziet er enorm fit uit. Hier moet ze alleen wel wat voor doen. Het komt niet zomaar aanwaaien voor de blondine. Ze zit namelijk in stretch klas. Hier strekt Victoria samen met anderen haar even lekker uit. Na een vermoeiende week is je vaak helemaal op en zit het vast aan alle kanten. Een paar goede rekoefeningen doen dan ook wonderen. Even je lekker helemaal los maken. Voor Victoria Koblenko lijkt het dan ook te werken. Die ziet er namelijk nog enorm goed uit!

Victoria Koblenko heeft een aparte haarkleur

Waar de meeste mensen gaan voor het blonder of bruiner maken van je haar, doet de actrice hier niet aan mee. Ze heeft namelijk rode highlights laten zetten. Victoria Koblenko heeft nu dus een lekker rood kleurtje door haar haar heen. Haar volgers vinden het in ieder geval prachtig uit zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.