Viaplay-presentatrice Amber Brantsen schrikt van nieuwsbericht waaruit blijkt dat haar kind andere vader heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is onlangs bevallen van haar tweede kindje. Je kunt je voorstellen dat de presentatrice even schrok toen ze las dat haar kind stiekem van een ándere man is!

Amber Brantsen moet van AD horen dat haar kind een andere vader heeft

Het was een bijzondere dag voor Amber Brantsen. Hij begon waarschijnlijk als elke andere dag, maar werd al gauw een beetje vreemd. Toen ze ’s ochtends aan de keukentafel zat en haar krantje opensloeg, zag ze een nieuwsbericht waar ze toch best wel van schrok. En dat moest ook even gedeeld worden met al haar volgers. Blijkbaar was haar kind van een andere vader. Hoe kan dat nou? Nou, dat heeft alles te maken met een beetje een ongelukkige krantenkop.

Amber Brantsen schrikt enorm van misleidende krantenkop

Het Algemeen Dagblad heeft niet goed nagedacht bij het samenstellen van een van hun krantenkoppen. De krant heeft een categorie die gewijd is aan media en BN’ers en om daar een beetje tijd te besparen en lezers te trekken, voegen ze vaak meerdere berichten samen in een soort overzicht. En dat overzicht heeft dan een titel die terugslaat op meerdere van de BN’ers uit het bericht. Maar met deze kop gaat het een beetje mis. Het lijkt zo namelijk net alsof vrouwenverslinder Douwe Bob, die behalve zijn zangkunsten bekend is van het hebben van meerdere kinderen bij verschillende vrouwen, de vader is van het kind van Amber. Douwe Bob geeft in het bericht toe dat hij nog altijd niet van de bescherming te zijn tijdens het bedrijven van de liefde. Dat is ook de reden dat hij zoveel kinderen heeft. Maar door deze kop lijkt het net alsof dat iets te maken heeft met de bevalling van Amber Brantsen. Kijk maar!

Amber Brantsen kon er zelf gelukkig om lachen

De presentatrice neemt het niet zo hoog op en kon zelfs hard lachen om het bericht. Het was zeker een bericht dat ze niet had verwacht te lezen die ochtend. Ze was daardoor wel gelijk wakker. Natuurlijk heeft Douwe Bob, voor zover iedereen weet, niets te maken met het kindje van Amber Brantsen. Maar zo’n ongelukkige kop laat mensen dan wel weer praten. Het is een beetje onhandig van het AD. Gelukkig is Amber er niet boos door geworden, maar vindt ze het juist wel grappig wat er gebeurd is. Dat laat maar weer eens zien hoe tof Amber is al mens.

Amber Brantsen is de leukste verslaggever van Nederland

Met haar jurkjes en leuke outfits straalt Amber altijd achter de desk bij Viaplay. Ze is een van de redenen, naast de vele overwinningen van Max Verstappen, dat Nederland weer interesse heeft in de F1. En daar mag de brunette wel erg trots op zijn. Het is ook altijd een feestje om naar de presentatrice te mogen kijken bij de races. Dat zorgt altijd voor flink veel vermaak. Wat de race ook voor uitslag heeft, met Amber Brantsen valt er altijd wel wat te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'