Verslaggeefster Floor Bremer pakt Baudet stevig aan bij Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zie je Floor Bremer op de foto hierboven? Dat is niet het gezicht van een vrouw die zojuist een stukje cabaret heeft aangehoord. Grappenmaker Martijn Koning had een paar minuutjes nodig om Thierry Baudet van tafel te jagen, terwijl de FVD-lijsttrekker keurig bleef zitten toen Floor Bremer eerder die avond misschien nog wel feller en scherper tegen hem tekeer ging. Floors ‘aanval’ was echter weldoordacht en bleef bovendien binnen de perken. Schitterende tv, die nu helaas ondergesneeuwd dreigt te worden…

Lees ook: Floor Bremer is de échte winnaar van Nederlandse verkiezingen

Floor Bremer en Eva Jinek vs. Baudet

Al het andere nieuws kan de prullenbak in: men heeft het alleen nog maar over wat er aan tafel bij talkshow Jinek gebeurde tussen Thierry Baudet en cabaretier Martijn Koning. Dit nu al legendarische stukje ongemakkelijke televisie gaat niet snel vergeten worden. En dat is vervelend voor politiek verslaggever Floor Bremer, die eerste rang zat. De vaste analist van Jinek mocht namelijk eindelijk eens écht de spotlights pakken in de talkshow, die in aanloop naar de verkiezingen is omgedoopt tot Jinek & RTL Nieuws: De strijd om de kiezer. Floor mag in dit format een veel vrijere rol aannemen dan ze normaal doet. In plaats van beschouwen en napraten is ze nu zelf ook interviewer. Als een soort ’tag team’ met Eva Jinek zaagde ze Baudet nog nét niet door. Zeker het terugkijken waard!

De handschoentjes gaan uit

Dat Floor Bremer net als Eva Jinek niet zo’n fan is van de FVD-frontman heeft is duidelijk. De handschoentjes gingen uit toen Floor hem confronteerde met zijn uitspraken tijdens bijeenkomsten en de geruchtmakende appjes die hij binnen de partij verstuurd zou hebben. Ook had ze een aantal dubieuze videofragmenten van Baudet aan elkaar geknoopt en confronteerde de FVD-lijsttrekker hiermee. Je kunt het een soort journalistieke roast noemen: Baudet wordt in verlegenheid gebracht en kan daarna reageren. Het ging er hard op, maar iedereen bleef inhoudelijk en bovendien – heel belangrijk voor een respectabele talkshow – er werd niet op de man gespeeld. Toch heeft niemand het over Floors vakwerk. Die ándere roastmaster stak daar een stokje voor…

Floor Bremer roast beter dan Martijn Koning

Wie wel eens The Roast op Comedy Central gezien heeft weet dat dát het belangrijkste is: degene die geroast wordt krijgt aan het einde altijd de mogelijkheid om terug te roasten. Daar gaf Martijn Koning, die in het absolute staartje van de talkshow zat, geen mogelijkheid toe. Zijn belangrijkste publiek liep zelfs weg! Er is maar één conclusie mogelijk: Floor Bremer is een betere roastmaster dan Martijn Koning.

Lees ook: ZIEN: Martijn Koning blundert met Roast over Baudet bij Jinek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.