Vaarwel: zangeres Maan geeft laatste optreden met The Streamers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De band The Streamers, die voornamelijk bekend stond om de geweldige duetten van Maan de Steenwinkel, stopt ermee. Komende zaterdag geeft de grootste band van Nederland een afscheidsconcert vanuit De Kuip in Rotterdam.

Maan de Steenwinkel stopt met zingen! Tenminste, voor de band The Streamers. Ze geeft nog een laatste optreden met de groep en daarna is het over. De laatste show kan je volgen via een gratis livestream. Je zal wel een kaartje daarvoor moeten reserveren, maar dat is het meer dan waard om te zien hoe Maan nog een laatste keer van Kraantje Pappie een onzeker, hoog zingend jongetje maakt.

Lees ook: Kraantje Pappie rent weg voor Maan de Steenwinkel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Hoe kwam Maan de Steenwinkel bij The Streamers?

Maan was voor haar tijd bij The Streamers al een echte sensatie. Er stonden al een aantal samenwerkingen in de startblokken toen ze mee mocht doen aan de grootste band van Nederland. Toch vond Maan het leuk om zich bij dit collectief te voegen. De groep ontstond omdat liveoptredens heel lang niet mogelijk waren. Dus gingen ze livestreams organiseren. Wat meer girlpower in de band was wel nodig. En hoewel haar auditie niet geheel vlekkeloos verliep, kwam alles toch nog goed.

Maan’s duet met Nick (zonder Simon)

Het eerste optreden van The Streamers was een groot succes. Het gratis digitale optreden was in Carré in Amsterdam en werd door ruim 1,2 miljoen mensen bekeken. Vooral het duet tussen Maan de Steenwinkel en Nick Schilder sprong er voor de kijkers bovenuit. De twee brachten een erg mooie cover van Vivo Per Lei en werden door al hun fans collectief gesmeekt om het nummer uit te brengen. Dat Maan het beste uit andere zangers naar boven haalt was wel bekend. Zo liet ze eerder al Kraantje Pappie enorm hoge tonen halen tijdens een optreden.

Maan gaat door

Hoewel The Streamers misschien klaar zijn, gaat Maan gewoon door. Ze kijkt nu al uit naar haar solo optredens die binnenkort waarschijnlijk weer door mogen gaan. Ze heeft al haar hypnotiserende pakjes al afgestoft en is al flink aan het oefenen voor wanneer ze het podium straks in haar eentje moet vullen. Met hits als Nee is Nee en Blijven Slapen heeft Maan de afgelopen maanden haar repertoire flink uitgebreid. Er zijn genoeg mensen die niet kunnen wachten om die nummers live te horen. En wie weet heb je geluk en verschijnt er plotseling een Simonloze Nick Schilder naast Maan op het podium. Dan heb je toch nog een beetje de vibe van The Streamers te pakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Het aller laatste optreden van Maan met The Streamers

Zaterdag is dan echt het allerlaatste optreden van Maan met The Streamers. Net als de eerste twee shows is het optreden in De Kuip volledig gratis te volgen. Dat betekent dat je gratis en voor niks nog een laatste keer van de geweldige duetten van Maan kan gaan genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...