Kraantje Pappie rent weg voor Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Kraan staat over het algemeen bekend als een stoere kerel die niet zo snel aan de kant gaat. Toch is er iemand die hem altijd ongemakkelijk maakt en dat is niemand minder dan zangeres Maan de Steenwinkel.

Maan de Steenwinkel is de enige persoon in de wereld die Kraantje Pappie ongemakkelijk kan maken. Het liefste rent Kraan zo ver mogelijk weg van de zangeres. Maar dat kan natuurlijk niet. Want Maan en Kraan, het nieuwe legendarische duo, zitten samen bij The Streamers: de enige band ter wereld die nooit live zal optreden. De band is opgericht door Kraantje Pappie en Guus Meeuwis. Ze wilden een groot muzikaal ensemble om magie op het podium te creëren. Magie is er zeker, want Maan tovert Kraan elke keer om in een timide schooljongen op het podium.

Lees ook: Maan wil dat je blijft slapen… Snelle ook trouwens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

In het diepe

Maan vindt het erg fijn om Kraantje in het diepe te gooien. In de ogen van Kraantje Pappie was Maan een artiest die bij uitstek het beste in andere naar boven haalt op het podium. Toch slikt hij die woorden nu een beetje in. Maan laat hem namelijk altijd zingen op het podium. Iets wat hij echt ongemakkelijk vindt. Ze gooit Kraan daarmee lekker in het diepe, helemaal omdat ze het niet altijd van tevoren aankondigt wanneer Kraan moet zingen. Al had hij moeten weten dat dit vaker zou gebeuren, want tijdens Vrienden van Amstel Live liet zij Kraan ook al de hoogte in gaan. “Denk alsof er iets heel strak zit” was Maans advies toen. Nou, dat heeft wel geholpen.

De Josti band: BN’er editie

The Streamers is een enorm grote band. Niet alleen Maan en Kraan, maar ook Guus Meeuwis, Typhoon, Nick en Simon en vele anderen hebben zich bij de band aangesloten. Er is maar één band groter in Nederland en dat is de Jostiband. Al heeft dit ensemble wel iets weg van de Jostiband. Ze zijn namelijk lekker onvoorspelbaar, enorm gezellig en een tikje gestoord. Maar met elkaar weten ze er wel een feestje van te maken. De band is zo groot, het heeft zelfs eigen merchandise. Allemaal ontworpen door niemand minder dan Kraantje Pappie zelf. Misschien dat ze nog action figures van de band laten maken. Kraantje ‘poppie’ maakt dan een heel hoog geluidje en de pop van Maan heeft natuurlijk een van haar gekke gekleurde outfits.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De zangeres zonder Kraan

Of Maan nog bij The Streamers blijft na de coronacrisis, weet ze nog niet. Natuurlijk vind ze de band geweldig en de samenwerking met onder andere Kraan is prachtig, maar toch zou ze ook weer graag alleen een vette show neerzetten. Maan en Kraan hebben wel al nagedacht over nieuwe artiesten voor The Streamers, in het geval dat Maan blijft. The Opposites, DI-RECT, Frenna en ‘de papa’s’ van Bløf staan hoog op de lijst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.