Trijntje Oosterhuis lijkt ontspoord

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trijntje Oosterhuis is natuurlijk gelaarsd en gespoord in de Nederlandse muziekwereld. Ze hield zich vaak schuil in de stiltecoupé, drong af en toe door met een eerste klas optreden, maar vertoefde nog nooit in de machinekamer van de testosterontrein. Haar laaste Instagram-post (foto onder) lijkt daarom op een wisselstoring. 

De grote vraag die na het zien van onderstaande foto er deze ochtend op de redactie van Mannenzaken rondging: is Trijntje Oosterhuis ontspoort? De 47-jarige zangeres staat bekend als een nette dame die haar geboortepak in lange, alles verhullende jurken steekt. Dat laatste station lijkt echter gepasseerd, zo valt op Trijntjes Instagram te zien. Of is Trijntje iets op het spoor?

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Trijntje is iets op het spoor

De eerlijke foto’s van BN’er vrouwen op Instagram lopen als een trein. Misschien dacht Trijntje daarom: ‘ik moet ook op deze wagon springen’. Ze mag dan één van de meest succesvolle en veelzijdige zangeressen van Nederland zijn, als je even niets van je laat horen, kun je zo op een zijspoor eindigen.

Dat laatste levert Trijntje waarschijnlijk alleen maar vertraging op, dus ook zij moest er aan geloven. In plaats van een jurk, trok ze een spijkerbroek aan. In plaats van haar voorkant, zette ze haar achterwerk op camera.

Trijntje is ontspoord

Deze derrière-foto ging als een hogesnelheidstrein over de interwebs. Hij vloog in rap tempo langs de grote stations, voordat deze op de Mannenzaken-stop eindigde. De eerste reactie was: waarom?

Het antwoord lijkt simpel: ook dit ‘Trijntje’ heeft soms een onderhoudsbeurt nodig. Een paar positieve reacties, een stortvloed aan hartjes én een vet bevroren-vet-plankje. Want de oplettende kijker heeft Trijntjes eindstation al lang gespot: een bedrijf in Amsterdam waar je ‘vet kunt laten invriezen’. Waar veel mannen zullen denken ‘Trijntje is het spoor volledig bijster’, kan dit ook zomaar de ‘before’ foto zijn. Het is alleen nog niet bekend of deze Trijn ook retour rijdt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten