Trijntje Oosterhuis lijkt ontspoord

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Trijntje Oosterhuis is natuurlijk gelaarsd en gespoord in de Nederlandse muziekwereld. Ze hield zich vaak schuil in de stiltecoupé, drong af en toe door met een eerste klas optreden, maar vertoefde nog nooit in de machinekamer van de testosterontrein. Haar laaste Instagram-post (foto onder) lijkt daarom op een wisselstoring. 

De grote vraag die na het zien van onderstaande foto er deze ochtend op de redactie van Mannenzaken rondging: is Trijntje Oosterhuis ontspoort? De 47-jarige zangeres staat bekend als een nette dame die haar geboortepak in lange, alles verhullende jurken steekt. Dat laatste station lijkt echter gepasseerd, zo valt op Trijntjes Instagram te zien. Of is Trijntje iets op het spoor?

(Lees verder onder afbeelding)

Trijntje is iets op het spoor

De eerlijke foto’s van BN’er vrouwen op Instagram lopen als een trein. Misschien dacht Trijntje daarom: ‘ik moet ook op deze wagon springen’. Ze mag dan één van de meest succesvolle en veelzijdige zangeressen van Nederland zijn, als je even niets van je laat horen, kun je zo op een zijspoor eindigen.

Dat laatste levert Trijntje waarschijnlijk alleen maar vertraging op, dus ook zij moest er aan geloven. In plaats van een jurk, trok ze een spijkerbroek aan. In plaats van haar voorkant, zette ze haar achterwerk op camera.

Trijntje is ontspoord

Deze derrière-foto ging als een hogesnelheidstrein over de interwebs. Hij vloog in rap tempo langs de grote stations, voordat deze op de Mannenzaken-stop eindigde. De eerste reactie was: waarom?

Het antwoord lijkt simpel: ook dit ‘Trijntje’ heeft soms een onderhoudsbeurt nodig. Een paar positieve reacties, een stortvloed aan hartjes én een vet bevroren-vet-plankje. Want de oplettende kijker heeft Trijntjes eindstation al lang gespot: een bedrijf in Amsterdam waar je ‘vet kunt laten invriezen’. Waar veel mannen zullen denken ‘Trijntje is het spoor volledig bijster’, kan dit ook zomaar de ‘before’ foto zijn. Het is alleen nog niet bekend of deze Trijn ook retour rijdt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!