Trailer: Nieuwe Sherlock-serie The Irregulars binnenkort op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix komt op 26 maart met hun langverwachte nieuwe serie The Irregulars. Sherlock Holmes, maar dan anders! Check snel de trailer en zet ‘m op je watchlist!

We horen je al klagen: wéér een nieuwe Sherlock Holmes op Netflix? Toch raden we je aan om de nieuwe Netflix serie The Irregulars een kans te geven. Op 26 maart komt deze dure en daarom langverwachte productie rondom de beroemde detective op Netflix te staan. De trailer geeft alvast genoeg weg om te weten of dit in jouw (Baker) straatje ligt!

Lees ook: Zien: trailer van keiharde Netflix-film Ferry met Frank Lammers

Nieuwe trailer The Irregulars op Netflix

Wat gaat The Irregulars je brengen wat al die andere films en series over Sherlock Holmes nog niet gebracht hebben? De nieuwe trailer spreekt boekdelen waar Arthur Conan Doyle trots op zou zijn! In deze nieuwe Netflix serie is het niet de detective zelf, maar een bijeengeraapt groepje tieners dat zich op een aantal mysterieuze moordzaken in Victoriaans Londen moet gaan storten. Het gaat namelijk niet zo goed met Sherlock Holmes, die zoals we weten vaak worstelt met verslavingen en psychoses. Op het moment dat Londen geteisterd wordt door een reeks op het eerste oog bovennatuurlijke gebeurtenissen besluit Watson dat dit ook zijn hoge hoed te boven gaat. Op Sherlock kon hij sowieso al niet meer rekenen, dus gaat hij op zoek naar mensen die wél met een flinke dosis magie om kunnen gaan!

Welke acteurs spelen in The Irregulars?

Hij komt uit bij een groepje piepjonge meiden en jongens die allemaal een bepaalde gave blijken te hebben. De acteurs die in The Irregulars zitten zullen je niet veel zeggen: voor onder andere Thaddea Graham (Letter for the King) en Darci Shaw gaat het hier om hun eerste grote rol. Zij moeten er, onder leiding van Watson (Royce Pierreson, een tikkeltje bekend van The Witcher), achter zien te komen wat er precies aan de hand is. Klinkt interessant, maar het ziet er ook nog eens heel vet uit! Het lijkt eeuwen sinds Netflix een écht goede en hoogwaardige serie uitbracht. Zitten we hier naar een nieuwe Stranger Things-achtige hit te kijken?

Releasedatum The Irregulars: 26 maart

Enthousiast geworden van de trailer? Je hoeft niet lang meer te wachten voor The Irregulars op Netflix staat. Op 26 maart komt de serie uit, en zal gewoon ouderwets in één keer uitgebracht worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.