Elsinga les: Tinder-tips voor BN’ers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kogel is door de kerk: de begeerde vrijgezel Mannenzakenmarkt. Op de favoriete dag van cupido, deelde ze op Instagram dat ze hem vier jaar geleden via een datingapp had ontmoet, maar dat ze nu pas bij elkaar zijn gekomen. Daar is iets dus niet zo goed gegaan. Daarom geeft Mannenzaken Tinder-tips voor BN’ers, zodat je niet 4 jaar hoeft te wachten, maar meteen je verovering binnen kan hengelen.

1. Swipe naar Rechts

Dat is natuurlijk het állerbelangrijkste: swipe in hemelsnaam naar rechts. Want je wilt niet de potentiële liefde van je leven mislopen doordat je per ongeluk naar links swiped terwijl je op de WC verveeld op je telefoon zit te kijken. Als BN’er heb je waarschijnlijk al een veel te druk en interessant leven en de kostbare tijd die je hebt om te Tinderen wil je niet besteden aan het maken van beginnersfouten.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

2. Geen masker

Nee, niet dat letterlijke masker die je waarschijnlijk dagelijks op je kop kwakt om je tere huidje te beschermen voor de harde realiteit. Toen Koning Willem-Alexander in 1986 de Elfstedentocht ging schaatsen deed hij dat onder de naam W.A. van Buren. Achteraf wist iedereen dat het de Koning in spé was en iedereen die naast hem schaatste, zal hem heus hebben herkend.

Daarom: wees gewoon jezelf. Ga niet een of andere rare pseudoniem bedenken, jij bent ook gewoon een homo-sapien en op zoek naar liefde en daar mag je best voor uit komen. Én, als je dan gewoon je eigen naam gebruikt als super bekende muzikant, DJ of acteur, dan zullen de meeste mensen waarschijnlijk toch niet geloven dat je het echt bent. Dus of je nou nep gaat doen of niet het, het maakt toch geen verschil. Dus be real.

3. Zeg dat je blut bent

Een van de grootste gevaren voor de BN’er is zijn natuurlijke vijand: de golddigger. Dat zijn mensen die zich overdag verschuilen in de diepste en laagste regionen van het menselijk zelfbeeld. Wanneer zij vanuit de diepte hun prooi zien, dan kunnen ze genadeloos toe slaan en zich krampachtig vasthouden aan hun nieuwe gastheer om ze vervolgens financieel helemaal leeg te zuigen. Alle liefde lijkt in eerste instantie oprecht, maar onder het fragiele masker van de golddigger zit één grote bom vol manipulatie, met als enige wens: keiharde knaken.

Laat je dus – voor de verandering – eens van je slechte kant zien. Doe een leugentje om eigen bestwil om even te controleren of het vanaf de andere kant wel een zuivere bedoeling is. Het is een kleine tip, want voordat je het weet heb je een Tatjana Šimić aan de haak geslagen en zie je zuurverdiende geld slinken als de kilo’s van Adele!

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?