TikTok Tuesday: Sunglasses Drop Challenge met Emma Heesters en Heidi Montag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja beste mensen, het is weer dinsdag. Dat betekent dat er weer een heerlijk overzichtje TikTokkende vrouwen voor je klaarstaat! Deze keer doen Emma Heesters, Stijn Fransen, Romee strijd en Heidi Montag de Sunglasses Challenge. Wie van deze dames nailt de challenge het beste?  

[poll id=”33″]

Emma Heesters

Emma Heesters kon het tijdens de launch party van haar nieuwste single: Waar Ga je Heen? niet laten om ook even mee te doen aan deze TikTok-challenge.

@emmaheestersHahaha 😂 ##foryou ##fyp♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Stijn Fransen

Stijn Fransen is als Nederlandse actrice een zeldzaam fenomeen op TikTok. Ze gaat wel erg lekker op het filmpjesplatform. Stijntjes collega’s mogen dan ook zeker een voorbeeld aan haar nemen!

@stijn_fransenFAIL 🤦🏼‍♀️ ##fail ##foryou ##fyp ##sunclasschallage ##sunnyday♬ origineel geluid – sinthu.sivakumar

Romee Strijd

Dat Romee Strijd niet gewoon op de bank blijft zitten tijdens haar zwangerschap, moge duidelijk zijn. Nee, deze dame gaat gewoon verder met het uitbreiden van haar TikTok-imperium.

@romeestrijd🖤♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Heidi Montag

We hebben sinds haar deelname aan reality show The Hills al een tijdje niets meer van haar gehoord: Heidi Montag. De blondine is echter weer helemaal terug in de spotlights. Deze keer via TikTok.

@heidimontagAlmost 🤪 ##JustDanceMoves ##foryoupage♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten