TikTok Tuesday: Sunglasses Drop Challenge met Emma Heesters en Heidi Montag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja beste mensen, het is weer dinsdag. Dat betekent dat er weer een heerlijk overzichtje TikTokkende vrouwen voor je klaarstaat! Deze keer doen Emma Heesters, Stijn Fransen, Romee strijd en Heidi Montag de Sunglasses Challenge. Wie van deze dames nailt de challenge het beste?  

[poll id=”33″]

Emma Heesters

Emma Heesters kon het tijdens de launch party van haar nieuwste single: Waar Ga je Heen? niet laten om ook even mee te doen aan deze TikTok-challenge.

@emmaheestersHahaha 😂 ##foryou ##fyp♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Stijn Fransen

Stijn Fransen is als Nederlandse actrice een zeldzaam fenomeen op TikTok. Ze gaat wel erg lekker op het filmpjesplatform. Stijntjes collega’s mogen dan ook zeker een voorbeeld aan haar nemen!

@stijn_fransenFAIL 🤦🏼‍♀️ ##fail ##foryou ##fyp ##sunclasschallage ##sunnyday♬ origineel geluid – sinthu.sivakumar

Romee Strijd

Dat Romee Strijd niet gewoon op de bank blijft zitten tijdens haar zwangerschap, moge duidelijk zijn. Nee, deze dame gaat gewoon verder met het uitbreiden van haar TikTok-imperium.

@romeestrijd🖤♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Heidi Montag

We hebben sinds haar deelname aan reality show The Hills al een tijdje niets meer van haar gehoord: Heidi Montag. De blondine is echter weer helemaal terug in de spotlights. Deze keer via TikTok.

@heidimontagAlmost 🤪 ##JustDanceMoves ##foryoupage♬ Banana (feat. Shaggy) – Conkarah

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten