#ThrowbackThursday: Saar Koningsberger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week vragen we ons af wat Saar Koningsberger tegenwoordig nog doet?

De Utrechtse Sara Eleonore Koningsberger vergaarde haar bekendheid vooral als actrice en presentatrice. De brunette brak door met haar rol in De schippers van de Kameleon (2003), maar we kennen haar ook zeker als Vj van TMF, waar ze tussen 2007 en 2010 naam maakte. Later was ze nog te bewonderen in diverse tv-programma’s, waaronder Expeditie Robinson en InsideGamer.

(lees verder onder de afbeelding)

Saar Koningsberger in d'r jonge jaren
Saar Koningsberger in d’r jonge jaren

Carrièreswitch

Tegenwoordig is Saar een stuk minder prominent aanwezig op tv. In 2018 liet ze nog zien geen katje voor de poes te zijn. Ook kwam ze nog langs bij Boxing Stars, een RTL5 programma waarin BN’ers aangemoedigd werden om met elkaar op de vuist te gaan. In een boksring, wel te verstaan. Saar schopte – of moeten we zeggen mepte – het tot de finale, waar ze uiteindelijk verloor van Jessie Jazz Vuijk.

(lees verder onder de afbeelding)

Wie tegenwoordig nog wekelijks wil genieten van het Koningsberger schoon, dient zijn of haar aandacht richting Youtube te navigeren. Saar heeft namelijk ingezien dat lineaire tv ten dode opgeschreven is, en besloot om zich te storten op een online carrière. En wat heet, met – op het moment van schrijven – ruim 35.000 volgers!

Vruchtbaar Youtube-kanaal

Op haar kanaal, getiteld SuperSaar, konden mensen wekelijks inschakelen om te zien hoe Saar probeerde een van haar grootste dromen waar te maken: mama worden. Nee, stelletje viespeuken, we mochten niet mee de slaapkamer in. Sterker nog, mama worden was voor Saar een lang proces met diverse fertiliteit- en hormoonbehandelingen. En het lukte haar om zwanger te worden. Wat ze zelfs vierde zonder een Demi Moore uit te halen!

Eind goed, al goed, want Saar mag inmiddels dus in het MILF-lijstje geplaatst worden. Ze deelde haar bevalling zelfs met haar volgers op Youtube. Tegenwoordig neemt ze ons wekelijks mee in de struggles van het leven met een mini-versie van zichzelf. Zij liever dan wij, laten we maar zeggen. En die rol van mama? Die staat haar wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...