Carolien Spoor ‘doet’ Demi Moore

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Demi Moore was in 1991 niet alleen zwanger van een kind, maar ook van een idee: zwangere vrouwen zijn niet vies. Ze kunnen ook ‘gewoon’ lekker zijn. De wereld was er toen nog niet helemaal klaar voor, maar tegenwoordig is de ‘sexy zwangerschapssshoot’ vaste prik onder bekende vrouwen in verwachting. Ook in Nederland doen we er graag aan mee. De hoogzwangere Carolien Spoor deed vorige week nog een ‘Demi-tje’. Wie gingen haar voor?

Carolien Spoor is zwanger van haar tweede, en zette onlangs een handjevol zwangerschaps-naaktkiekjes op haar Instagram. Want zwanger zijn is iets waar je trots op bent. Maar zit de rest van de wereld ook op dat ‘schattige’ buikje en die ‘stoere’ striae te wachten? Zolang die dekselse armbeha de vitale onderdelen blijft bedekken, mogen ze de foto’s lekker in privésfeer houden, toch? Deze soort kiekjes geven ons namelijk een sterk déja vu-gevoel!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienspoor) op

Armbeha

Zou Demi Moore weten dat ze toen in 1991 onbewust de ‘armbeha’ uitgevonden heeft? Het bestaan van een Instagrammodel zou nooit hetzelfde zijn geweest zonder deze ontdekking. Demi’s beruchte Vanity Fair-shoot was het eerste dominosteentje in een lange reeks die nu nog steeds doorratelt. Wat dacht je van Britney Spears, Candice Swanepoel, Christina Aguilera en Cardi B? Allemaal deden ze Demi na. Sommigen kregen daarvoor zelfs hulp van dezelfde fotografe! (Tekst loopt door na foto’s)

©Vanity Fair
©Bazaar
©V Magazine
 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Candice Swanepoel (@angelcandices) op

Nederlandse na-aperij

Inmiddels zijn dit soort foto’s ook overgewaaid naar Nederland, waar ook ‘onze’ celebs al jaren meedoen met de hype. Carolien Spoor is bij haar tweede zwangerschap uit de kleren gegaan, maar ook Yolanthe Cabau en Liza Sips deden een duit in het bolle buikjes-zakje. En meer zullen ongetwijfeld volgen…

Maar is de taboe inmiddels doorbroken? De laatste keer dat wij checkten, was ‘zwangere vrouwen’ nog steeds een fetisj. Met deze uitgekauwde foto-formule ga je in ieder geval niet meer opvallen. Tijd voor een nieuw, origineler statement dus. Celebrity bevallingsvideo’s? Navelstrengselfies? Zwangere catwalkmodellen? Daarmee blijf je toch een beetje in het creepy-territorium hangen. Misschien moeten we met z’n allen maar gewoon accepteren dat het een niche is, en zal blijven. Met dit soort foto’s doe je jezelf, je partner en een grote groep fetisjisten ’n plezier. Zolang die zwangere celebs dat oké vinden, mogen ze vooral door blijven gaan!

©Grazia

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek. 

Gerelateerde berichten