Tess Wester nu officieel droomvrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Martje the Men Lieder slaat Wester aan de haak
Tess is geen Wester meer, maar zingt samen met Mart haar liefdesLieder

Tess Wester is officieel van de markt. De doelvrouw van de wereldkampioen handbal heeft zich tijdens de kerstdagen verloofd met haar boy Martje The Men. Daarmee bevestigt ze de status van droomvrouw.

Het nieuws betekent dat de twee grote blikvangers van het Nederlandse handbal (Tess Wester en Estavana Polman) louter in onze fantasieën vrij kunnen rond huppelen. De twee handbalsters lijken namelijk enorm gelukkig met de mannen die ze aan de haak hebben geslagen.

Tess’ LiefdesLieder

De ring om Westers vinger, die ze trots showde op Instagram, betekent wel een aardige domper voor mannelijk Nederland. Sinds 2012 verdedigt Wester namelijk niet alleen het doel van de Nederlandse handbalsters. Dat deed ze het afgelopen WK zó goed dat ze als beste doelvrouw van het toernooi werd bestempeld. Het enige wat ze eigenlijk ‘uit het net viste’, waren onze harten.

(Lees verder onder de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Het is dus vooral Martje ‘The Men’ Lieder die punten weet te scoren bij Wester. Lieder is professioneel voetballer en speelt in Denemarken, waar ook Wester haar brood verdient. Saillant detail is wel dat Lieder eerder een andere handbalster van de Nederlandse ploeg deed: Estavana Polman. Die relatie kwam dus te vroeg voor de aanvaller, die met Tess Wester trouwens iemand heeft die ’te vroeg’ niet in haar woordenboek heeft staan.

Alleen om van te dromen

Lieder heeft dus de twee droomvrouwen van het dameshandbal aan de haak geslagen. Daarmee laat hij zien dat je, ondanks dat je niet altijd om de prijzen voetbalt, toch op een enorm hoog niveau kan ‘spelen’.

Dit bewijst dus niet alleen dat er wel degelijk niveau is in Scandinavië. Dat Wester in de smaak viel, lieten jullie al weten door haar te verkiezen als de Mooiste Handbalster. Dat Martje Lieder daar ook zo over denkt, kan dus geen verrassing zijn. De aanvaller blijkt een topspeler te zijn. Helemaal omdat hij er nu voor zorgt dat Tess Wester officieel een vrouw is waarover we alleen maar kunnen dromen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten