Tess Wester nu officieel droomvrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Martje the Men Lieder slaat Wester aan de haak
Tess is geen Wester meer, maar zingt samen met Mart haar liefdesLieder

Tess Wester is officieel van de markt. De doelvrouw van de wereldkampioen handbal heeft zich tijdens de kerstdagen verloofd met haar boy Martje The Men. Daarmee bevestigt ze de status van droomvrouw.

Het nieuws betekent dat de twee grote blikvangers van het Nederlandse handbal (Tess Wester en Estavana Polman) louter in onze fantasieën vrij kunnen rond huppelen. De twee handbalsters lijken namelijk enorm gelukkig met de mannen die ze aan de haak hebben geslagen.

Tess’ LiefdesLieder

De ring om Westers vinger, die ze trots showde op Instagram, betekent wel een aardige domper voor mannelijk Nederland. Sinds 2012 verdedigt Wester namelijk niet alleen het doel van de Nederlandse handbalsters. Dat deed ze het afgelopen WK zó goed dat ze als beste doelvrouw van het toernooi werd bestempeld. Het enige wat ze eigenlijk ‘uit het net viste’, waren onze harten.

(Lees verder onder de foto)

Het is dus vooral Martje ‘The Men’ Lieder die punten weet te scoren bij Wester. Lieder is professioneel voetballer en speelt in Denemarken, waar ook Wester haar brood verdient. Saillant detail is wel dat Lieder eerder een andere handbalster van de Nederlandse ploeg deed: Estavana Polman. Die relatie kwam dus te vroeg voor de aanvaller, die met Tess Wester trouwens iemand heeft die ’te vroeg’ niet in haar woordenboek heeft staan.

Alleen om van te dromen

Lieder heeft dus de twee droomvrouwen van het dameshandbal aan de haak geslagen. Daarmee laat hij zien dat je, ondanks dat je niet altijd om de prijzen voetbalt, toch op een enorm hoog niveau kan ‘spelen’.

Dit bewijst dus niet alleen dat er wel degelijk niveau is in Scandinavië. Dat Wester in de smaak viel, lieten jullie al weten door haar te verkiezen als de Mooiste Handbalster. Dat Martje Lieder daar ook zo over denkt, kan dus geen verrassing zijn. De aanvaller blijkt een topspeler te zijn. Helemaal omdat hij er nu voor zorgt dat Tess Wester officieel een vrouw is waarover we alleen maar kunnen dromen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.