Tess Wester nu officieel droomvrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Martje the Men Lieder slaat Wester aan de haak
Tess is geen Wester meer, maar zingt samen met Mart haar liefdesLieder

Tess Wester is officieel van de markt. De doelvrouw van de wereldkampioen handbal heeft zich tijdens de kerstdagen verloofd met haar boy Martje The Men. Daarmee bevestigt ze de status van droomvrouw.

Het nieuws betekent dat de twee grote blikvangers van het Nederlandse handbal (Tess Wester en Estavana Polman) louter in onze fantasieën vrij kunnen rond huppelen. De twee handbalsters lijken namelijk enorm gelukkig met de mannen die ze aan de haak hebben geslagen.

Tess’ LiefdesLieder

De ring om Westers vinger, die ze trots showde op Instagram, betekent wel een aardige domper voor mannelijk Nederland. Sinds 2012 verdedigt Wester namelijk niet alleen het doel van de Nederlandse handbalsters. Dat deed ze het afgelopen WK zó goed dat ze als beste doelvrouw van het toernooi werd bestempeld. Het enige wat ze eigenlijk ‘uit het net viste’, waren onze harten.

(Lees verder onder de foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Het is dus vooral Martje ‘The Men’ Lieder die punten weet te scoren bij Wester. Lieder is professioneel voetballer en speelt in Denemarken, waar ook Wester haar brood verdient. Saillant detail is wel dat Lieder eerder een andere handbalster van de Nederlandse ploeg deed: Estavana Polman. Die relatie kwam dus te vroeg voor de aanvaller, die met Tess Wester trouwens iemand heeft die ’te vroeg’ niet in haar woordenboek heeft staan.

Alleen om van te dromen

Lieder heeft dus de twee droomvrouwen van het dameshandbal aan de haak geslagen. Daarmee laat hij zien dat je, ondanks dat je niet altijd om de prijzen voetbalt, toch op een enorm hoog niveau kan ‘spelen’.

Dit bewijst dus niet alleen dat er wel degelijk niveau is in Scandinavië. Dat Wester in de smaak viel, lieten jullie al weten door haar te verkiezen als de Mooiste Handbalster. Dat Martje Lieder daar ook zo over denkt, kan dus geen verrassing zijn. De aanvaller blijkt een topspeler te zijn. Helemaal omdat hij er nu voor zorgt dat Tess Wester officieel een vrouw is waarover we alleen maar kunnen dromen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten