Sylvana IJsselmuiden maakt indruk met heerlijke foto in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs deelde Sylvana IJsselmuiden een opvallende foto via Instagram. Haar volgers krijgen het heet van dit kiekje.

Sylvana IJsselmuiden verwent haar volgers met een uitermate pikant kiekje op Instagram. De knappe blondine zet wel vaker pikante foto’s online en ook nu is het weer raak. Vooral de omschrijving onder de foto spreekt haar volgers het meeste aan. Ook deelt de blondine haar allergrootste fans. Als jij dacht dat jij dat was, heb je het na het zien van deze fans toch écht mis.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden stelt zéér riskante vraag aan volgers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden op pikant kiekje in strak topje

Dat Sylvana vaker haar volgers blij maakt met een pikante foto, is inmiddels geen verrassing meer. De blondine weet wat ze in huis heeft en op basis daarvan wilt ze ook zoveel mogelijk haar Instagram versieren met knappe foto’s van zichzelf. Op haar nieuwste foto laat Sylvana zich van haar beste kant zien. De blondine poseert in een uitermate strak topje. Door middel van een zwoele en uitdagende blik kijkt de blondine haar volgers indringend aan, terwijl ze ontspannen op de grond zit.

Sylvana kan even niks bedenken

Deze foto is niet zomaar ergens gemaakt, maar in Zweden! De spannende foto valt duidelijk in de smaak. Dat komt natuurlijk niet door de omgeving, maar wel door Sylvana. Ook de beschrijving onder de foto is uiterst opvallend. Sylvana weet namelijk niet wat ze onder de foto moet zetten, dus doet ze het volledig op haar eigen manier: “#Ikweetgeencaption, #wasinzweden, #waslachen #mooiland #pipilangkous #vaakbenjetebang #pindakaas #driften #ikvraagmeechtaf #ofmensenditallemaal #lezen“. Natuurlijk komt het wel eens voor dat je geen inspiratie hebt voor een goede caption en dan maar gewoon het eerste wat in je opkomt onder je foto zet. Dat lijkt hier ook te zijn gebeurd.

Sylvana IJsselmuiden deelt stiekeme grootste fans

Onlangs onthulde Sylvana IJsselmuiden haar allergrootste fan ooit. Op Instagram was namelijk te zien hoe de blondine een eerbetoon aan d’r opa gaf, die altijd al fan is geweest van zijn bloedmooie kleindochter. “De enige reden waarom ik nog op Facebook zit.. Mijn opa en omaatje..“. Sylvana zegt dat haar opa rond de 80 is, maar nog altijd even fanatiek. Opa IJsselmuiden; “Toppertje”, “Wauw goed gedaan lieverd“. Onder veel Facebook berichten over de blondine weet de Opa van Sylvana wel te reageren. Hoe mooi, of hoe knap ze is. Deze mening delen wij uiteraard met de Opa van Sylvana. Sylvana laat ook zien hoe snel haar opa er altijd bij is. De foto hoeft er maar een paar minuten op te staan, en hij is er al bij. Ook haar Oma, Coby, kan er wat van. Op het gezamenlijk account van Willem (opa) en Coby (oma) plaatsen de trotste grootouders toejuichende reacties onder elke foto van Sylvana. Maar ja, wie zou nou niet zo trots zijn op Sylvana als kleindochter? De blondine weet ook iedereen voor zich te winnen!

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden ligt met Hamilton op de vloer na bloedhete F1-ontknoping

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!