Sylvana IJsselmuiden maakt indruk met heerlijke foto in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs deelde Sylvana IJsselmuiden een opvallende foto via Instagram. Haar volgers krijgen het heet van dit kiekje.

Sylvana IJsselmuiden verwent haar volgers met een uitermate kiekje op Instagram. De knappe blondine zet wel vaker foto’s online en ook nu is het weer raak. Vooral de omschrijving onder de foto spreekt haar volgers het meeste aan. Ook deelt de blondine haar allergrootste fans. Als jij dacht dat jij dat was, heb je het na het zien van deze fans toch écht mis.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden stelt zéér riskante vraag aan volgers

Sylvana IJsselmuiden op kiekje in strak topje

Dat Sylvana vaker haar volgers blij maakt met een foto, is inmiddels geen verrassing meer. De blondine weet wat ze in huis heeft en op basis daarvan wilt ze ook zoveel mogelijk haar Instagram versieren met knappe foto’s van zichzelf. Op haar nieuwste foto laat Sylvana zich van haar beste kant zien. De blondine poseert in een uitermate strak topje. Door middel van een zwoele en uitdagende blik kijkt de blondine haar volgers indringend aan, terwijl ze ontspannen op de grond zit.

Sylvana kan even niks bedenken

Deze foto is niet zomaar ergens gemaakt, maar in Zweden! De spannende foto valt duidelijk in de smaak. Dat komt natuurlijk niet door de omgeving, maar wel door Sylvana. Ook de beschrijving onder de foto is uiterst opvallend. Sylvana weet namelijk niet wat ze onder de foto moet zetten, dus doet ze het volledig op haar eigen manier: “#Ikweetgeencaption, #wasinzweden, #waslachen #mooiland #pipilangkous #vaakbenjetebang #pindakaas #driften #ikvraagmeechtaf #ofmensenditallemaal #lezen“. Natuurlijk komt het wel eens voor dat je geen inspiratie hebt voor een goede caption en dan maar gewoon het eerste wat in je opkomt onder je foto zet. Dat lijkt hier ook te zijn gebeurd.

Sylvana IJsselmuiden deelt stiekeme grootste fans

Onlangs onthulde Sylvana IJsselmuiden haar allergrootste fan ooit. Op Instagram was namelijk te zien hoe de blondine een eerbetoon aan d’r opa gaf, die altijd al fan is geweest van zijn bloedmooie kleindochter. “De enige reden waarom ik nog op Facebook zit.. Mijn opa en omaatje..“. Sylvana zegt dat haar opa rond de 80 is, maar nog altijd even fanatiek. Opa IJsselmuiden; “Toppertje”, “Wauw goed gedaan lieverd“. Onder veel Facebook berichten over de blondine weet de Opa van Sylvana wel te reageren. Hoe mooi, of hoe knap ze is. Deze mening delen wij uiteraard met de Opa van Sylvana. Sylvana laat ook zien hoe snel haar opa er altijd bij is. De foto hoeft er maar een paar minuten op te staan, en hij is er al bij. Ook haar Oma, Coby, kan er wat van. Op het gezamenlijk account van Willem (opa) en Coby (oma) plaatsen de trotste grootouders toejuichende reacties onder elke foto van Sylvana. Maar ja, wie zou nou niet zo trots zijn op Sylvana als kleindochter? De blondine weet ook iedereen voor zich te winnen!

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden ligt met Hamilton op de vloer na bloedhete F1-ontknoping

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!