Foto: Sylvana IJsselmuiden stelt zéér riskante vraag aan volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana stelt een erg gevoelige vraag aan haar volgers en weet dat haar inbox waarschijnlijk zal ontploffen in de komende paar uur. 

De prachtige ster van Dumpert, Sylvana IJsselmuiden, heeft een apart gevoel voor humor. Ze is namelijk enorm dol op woordgrapjes. Sylvana houdt zo erg van woordgrappen, dat ze zichzelf ook niet kan inhouden op het moment dat er een haat hoofd te binnen schiet. Ze heeft haar volgers echter ook geïndoctrineerd hiermee. Die kunnen namelijk ook niet anders meer dan overal een flauwe grap in zien. En dat is voor Sylvana aan de ene kant heel fijn. Zo voelt ze zich gewaardeerd en weet ze dat er genoeg mensen zijn die van haar grappen zullen genieten. Aan de andere kant is het toch een beetje vervelend, omdat ze ook weet dat ze geen serieuze vragen meer kan stellen op Instagram. Toch doet Sylvana een dappere poging en vraagt ze haar volgers om hulp.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden werd misleid tot het dragen van korte broekjes

Sylvana is op zoek naar nieuwe stofzuiger

Op haar Instagram stelt Sylvana een bijzondere vraag aan haar volgers. De knappe blondine is namelijk op zoek naar een nieuwe stofzuiger en vraagt haar volgers of ze een goede kennen. Maar haar volgers kennende zal de inbox van Sylvana volstromen met flauwe opmerkingen over andere zuigkrachten. Sylvana ziet het gelukkig al van mijlen aankomen en vraagt haar volgers om zich een klein beetje in te houden. Dat weerhoudt de fans van Sylvana er waarschijnlijk niet van om alleen maar flauwe opmerkingen naar haar te sturen. Met de vraag begeeft Sylvana zich op glad ijs.

Sylvana heeft ervaring met glad ijs op leuke video

Het is gelukkig niet de eerste keer dat de knappe blondine zich op glad ijs begeeft. De prachtige presentatrice weet zich namelijk nog een erg leuk filmpje te herinneren over haar en ijs. En dat filmpje zet ze op haar Instagram. Op die manier kunnen al haar volgers ook weer meegenieten en een beetje meelachen. De video leverde Sylvana misschien een nat pak op, maar het laat wel weer zien hoe spontaan en vol zelfspot de knappe blondine zit. Sylvana kan heerlijk om zichzelf lachen en vindt het alleen maar fijn als anderen dat ook kunnen. Dus deelt ze vaak als eerste de meest gênante foto’s en video’s in de hoop mensen aan het lachen te krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana maakt het mensen graag gemakkelijk

Gelukkig heeft Sylvana weinig moeite met de flauwe opmerkingen van haar volgers. Als je ze zelf maakt, dan moet je ook een beetje kunnen incasseren. Tenminste, dat is de gedachtegang van Sylvana. Daarbij, Sylvana maakt het mensen graag naar de zin, dus als mensen gelukkiger worden van een flauw grapje, dan vindt Sylvana het geen probleem om die aan te horen. Zolang ze er zelf ook maar eentje terug mag vertellen. Want anders is het voor de knappe presentatrice van Dumpert ook zo saai natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...