Foto: Sylvana IJsselmuiden ligt met Hamilton op de vloer na bloedhete F1-ontknoping

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is een groot fan van Lewis Hamilton. Ze bewondert de coureur veel. Belanden de twee nu een keer samen op de vloer?

Het is geen geheim dat de ster van Dumpert, Sylvana IJsselmuiden, een groot fan is van coureur Lewis Hamilton. Eigenlijk zou Sylvana als Nederlander natuurlijk enorm voor Max Verstappen moeten zijn, en dat is ze stiekem ook wel, maar ze heeft een enorme zwak voor Max zijn concurrent. En dat laat Sylvana veel blijken op haar social media. Zo lijkt het net in haar laatste post alsof de twee samen liggen te rollebollen. Wat is er nu aan de hand?

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden draagt spannend jasje tijdens zonvakantie

Sylvana doet een trucje met foto

Het wordt al snel duidelijk wat Sylvana gedaan heeft. Met een beetje trucage heeft de prachtige blondine een leuke fotobewerking gedaan. Ze heeft zichzelf in een foto van de Formule1 geplakt. Zo lijkt het net alsof ze ligt te ontspannen naast haar grote liefde Lewis Hamilton. Maar eigenlijk ligt Sylvana voor de foto gewoon op haar eigen vloer thuis. Sylvana is dus niet alleen maar een fan van woordgrapjes, maar ook van de visuele grapjes. Met haar fototrucje weet ze haar volgers in ieder geval wel aan het lachen te krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana staat het liefste direct naast de baan

Als groot fan van de formule1 staat Sylvana het liefste direct naast de baan tijdens de races. Zo krijgt ze het meeste mee van de wedstrijden. Sylvana zou als dat kon het liefste bij elke race aanwezig willen zijn, maar dat wordt vanwege haar werk een beetje lastig. Maar gelukkig heeft ze nog genoeg vrije tijd over om zelf op eigen houtje in ieder geval alle races te volgen. Sylvana vindt de autosport ontzettend spannend en houdt alles bij wat er ook maar mee te maken heeft. Zo is de blondine altijd up to date als het om de wereld van snelle auto’s aankomt. Sylvana ziet er misschien lief uit, maar deze snelle dame weet alles over de gevaarlijk wereld van de snelle bochten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Op vakantie pakt Sylvana de snelle bak

Ook op vakantie kiest Sylvana ervoor om de snelle wagen te pakken. Alleen deze keer niet een racewagen, maar een kart. En dat is natuurlijk ook wel erg avontuurlijk. Sylvana kan geen genoegen krijgen van hoge snelheden. Dus toen ze de kans kreeg op vakantie om in een kart te stappen, hoefde ze daar geen seconde over na te denken. Ze stapte zo in de wagen en deed haar best om op zijn hardst door de bochten te scheuren. En dat ging Sylvana eigenlijk heel soepel af. De blondine is duidelijk wel wat actie gewend in haar leven. Je kan Sylvana dus terecht een waaghals noemen. Wat Sylvana nog allemaal voor spannende dingen gaat ondernemen deze vakantie, kan je zien op haar Instagram. Daar houdt ze iedereen op de hoogte van haar avonturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!