Suzanne Schulting deelt sappige foto van zichzelf in schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting smult ook van juice op z’n tijd! Op deze foto laat ze zien hoe ze midden op de schaatsbaan aan haar aanbevolen dagelijkse hoeveelheid komt!

Suzanne Schuiting drinkt sapje

Het Instagram account van Suzanne Schulting staat vol met allerlei mooie foto’s. Van stoere foto’s van Suzanne terwijl ze aan het sporten is tot aan spannende foto’s in bikini op het strand. Toch zijn de meest voorkomende foto’s van Suzanne toch wel in haar favoriete outfit en op haar favoriete plek; in een schaatspakje op de ijsbaan. Het is ondertussen hoog zomer maar Suzanne zit met haar hoofd blijkbaar nog in de winter. Daarom deelt ze een prachtige foto van zichzelf van de zijkant genomen. Terwijl ze in haar schaatspakje net even lekker aan het drinken is uit haar bidon. Waarschijnlijk zit er iets heel lekkers in want Suzanne drinkt heel fanatiek. Op de eerste foto kijkt Suzanne heel stoer weg van de camera en op de tweede zien we haar lieve kant terwijl ze in de camera lacht. Waarschijnlijk vindt Suzanne zelf de fotosessie ook erg sappig want ze schrijft bij de foto: ”Juicy”.

Lees ook: Foto: Oververhitte Suzanne Schulting zoekt verkoeling in strak pakje

Suzanne Schulting geniet van ijsje

Op dit moment lijkt het erop dat Suzanne Schulting op een pittig trainingskamp is in de bergen. Uiteraard moet er weer keihard worden getraind voor het nieuwe schaatsseizoen die er stiekem alweer aan zit te komen. Suzanne wil natuurlijk net zo succesvol zijn als vorig jaar dus de shortrackster moet flink aan de bak. Daarom is Suzanne in Bormio, Italië om flink wat kilometers op de fiets te maken. Gelukkig is er naast hard sporten af en toe ook tijd voor een klein beetje ontspanning. Zo zagen we eerder al een foto van Suzanne in bikini terwijl ze aan het genieten was van de Italiaanse zon. Nu is Suzanne even lekker op pad gegaan om een ijsje te halen. Daarvoor heeft Suzanne een relaxed outfitje aangetrokken bestaande uit een groen shirtje en loszittend groen broekje. Daarbij is Suzanne lekker aan het genieten van haar ijsje. Als moeten er eerst foto’s gemaakt worden dus nu maar hopen dat het ijsje niet zomaar smelt.

Suzanne Schulting geniet van diner met vriend

Het is bijna niemand ontgaan dat Suzanne Schulting tegenwoordig een bezette vrouw is. Nadat Suzanne zo populair werd als schaatsster en influencer staan de mannen waarschijnlijk voor haar in de rij. Toch is Suzanne haar hart al verloren aan niemand minder dan Sam van Royen, de zoon van Heleen van Royen. Het nieuwe koppel is lekker aan het genieten samen nu Suzanne wat tijd vrij had. Daarom zijn ze naar een restaurant gegaan om uitgebreid te dineren. De twee genieten van een fles rode wijn en allerlei lekker eten. Dat moet worden vastgelegd en Suzanne is helemaal opgetut met een strakke staart en make-up.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.