Foto: Oververhitte Suzanne Schulting zoekt verkoeling in strak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft het maar lastig. De knappe sporter is helemaal oververhit. Gelukkig vindt ze een beetje verkoeling. 

Schaatsster Suzanne Schulting heeft het net als de rest van Nederland behoorlijk warm deze dagen. Dus heeft ze een manier nodig om een beetje af te koelen. Als schaatsster doe je dat natuurlijk op het ijs. Dat is de meest makkelijke manier om een beetje verkoeling te vinden, terwijl buiten de temperaturen de pan uit rijzen. Maar je mag niet zomaar de baan op. Daarvoor moet Suzanne eerst haar officiële schaatspakje aantrekken. En die zit toch een partij strak. maar dat maakt niet uit, want daardoor ziet Suzanne er wel weer gelijk goed uit. Een betere manier om af te koelen is er voor de prachtige sporter niet.

Lees ook: Foto: Dansende Suzanne Schulting gaat helemaal los op wild feestje

Suzanne zoekt de verkoeling van de koude baan op

Op het ijs is Suzanne gelijk een stuk minder verhit dan ze buiten was. Ze staat alleen niet voor haar plezier op het ijs. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden. En dus begint Suzanne aan een harde training. En die maakt ze natuurlijk compleet door het nemen van een aantal foto’s van zichzelf op en naast het ijs. Suzanne lijkt zich tijdens haar training op die manier wel te vermaken. Ze heeft in ieder geval nog genoeg energie tijdens het sporten om even een paar leuke foto’s te maken. Het resultaat van al dat sporten wordt ook steeds duidelijker als je Suzanne haar gespierde lichaam ziet. De knappe schaatsster heeft duidelijk niet stil gezeten de afgelopen tijd.

Suzanne heeft een enorme spiermassa

Al dat trainen dat Suzanne doet werpt duidelijk zijn vruchten af. De knappe schaatsster is zoals je kan zien op de foto helemaal gespierd geworden. Voor Suzanne is het nog niet genoeg en dus blijft ze trainen. Maar het mag duidelijk zijn dat je met deze knappe brunette niet moet spotten. Ze lust je namelijk rauw en heeft de spiermassa om je een toontje lager te laten zingen. Gelukkig is Suzanne over het algemeen een hele lieve dame, die niks liever wil dan de hele dag bezig zijn met haar sport. En dat doorzettingsvermogen en die passie die zie je terug in alles wat deze getalenteerde dame doet. Suzanne is een van de beste sporters van het land.

Suzanne maakt verleidelijke selfie met zwoele blik

Gelukkig heeft al dat sporten weinig invloed op het gezicht van de prachtige schaatsster. Suzanne heeft namelijk nog steeds een enorm verleidelijk snuitje. Haar ogen kan je letterlijk uren in verdwalen. Gelukkig deelt Suzanne haar mooie gezicht graag met de buitenwereld en dus plaatst ze een verleidelijke selfie op haar Instagram. Haar volgers zijn haar natuurlijk eeuwig dankbaar daarvoor, want die hebben zo een nieuwe foto van Suzanne om hen het weekend door te helpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.