Foto: Oververhitte Suzanne Schulting zoekt verkoeling in strak pakje

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft het maar lastig. De knappe sporter is helemaal oververhit. Gelukkig vindt ze een beetje verkoeling. 

Schaatsster Suzanne Schulting heeft het net als de rest van Nederland behoorlijk warm deze dagen. Dus heeft ze een manier nodig om een beetje af te koelen. Als schaatsster doe je dat natuurlijk op het ijs. Dat is de meest makkelijke manier om een beetje verkoeling te vinden, terwijl buiten de temperaturen de pan uit rijzen. Maar je mag niet zomaar de baan op. Daarvoor moet Suzanne eerst haar officiële schaatspakje aantrekken. En die zit toch een partij strak. maar dat maakt niet uit, want daardoor ziet Suzanne er wel weer gelijk goed uit. Een betere manier om af te koelen is er voor de prachtige sporter niet.

Lees ook: Foto: Dansende Suzanne Schulting gaat helemaal los op wild feestje
Suzanne zoekt de verkoeling van de koude baan op

Op het ijs is Suzanne gelijk een stuk minder verhit dan ze buiten was. Ze staat alleen niet voor haar plezier op het ijs. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden. En dus begint Suzanne aan een harde training. En die maakt ze natuurlijk compleet door het nemen van een aantal foto’s van zichzelf op en naast het ijs. Suzanne lijkt zich tijdens haar training op die manier wel te vermaken. Ze heeft in ieder geval nog genoeg energie tijdens het sporten om even een paar leuke foto’s te maken. Het resultaat van al dat sporten wordt ook steeds duidelijker als je Suzanne haar gespierde ziet. De knappe schaatsster heeft duidelijk niet stil gezeten de afgelopen tijd.
Suzanne heeft een enorme spiermassa

Al dat trainen dat Suzanne doet werpt duidelijk zijn vruchten af. De knappe schaatsster is zoals je kan zien op de foto helemaal gespierd geworden. Voor Suzanne is het nog niet genoeg en dus blijft ze trainen. Maar het mag duidelijk zijn dat je met deze knappe brunette niet moet spotten. Ze lust je namelijk rauw en heeft de spiermassa om je een toontje lager te laten zingen. Gelukkig is Suzanne over het algemeen een hele lieve dame, die niks liever wil dan de hele dag bezig zijn met haar sport. En dat doorzettingsvermogen en die passie die zie je terug in alles wat deze getalenteerde dame doet. Suzanne is een van de beste sporters van het land.
Suzanne maakt verleidelijke selfie met zwoele blik

Gelukkig heeft al dat sporten weinig invloed op het gezicht van de prachtige schaatsster. Suzanne heeft namelijk nog steeds een enorm verleidelijk snuitje. Haar ogen kan je letterlijk uren in verdwalen. Gelukkig deelt Suzanne haar mooie gezicht graag met de buitenwereld en dus plaatst ze een verleidelijke selfie op haar Instagram. Haar volgers zijn haar natuurlijk eeuwig dankbaar daarvoor, want die hebben zo een nieuwe foto van Suzanne om hen het weekend door te helpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!