Suzanne Schulting bewijst met foto dat ze de strakste buik van Nederland heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is natuurlijk de mooiste sporter van het land. maar wist je dat ze ook een heel strak buikje heeft?

Ze staat bekend als de mooiste schaatsster van Nederland en die titel heeft ze dubbel en dwars verdiend. Je snapt ook gelijk waarom Suzanne Schulting zo genoemd wordt als je naar haar mooie foto’s kijkt. Zeker als ze weer eens haar enorm strakke buikje laat zien. Haar afgetrainde lichaam is een genot om naar te mogen kijken. Nu heeft Suzanne natuurlijk ook wel flink getraind om op dit punt te komen en nu ze eenmaal zo afgetraind is, geniet ze van alle aandacht die ze krijgt om haar prachtige buikje.

Lees ook: Suzanne Schulting heeft food baby op Instagram video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Te veel spier bij Suzanne?

Hoewel de meeste mannen Suzanne haar buikje echt prachtig zullen vinden, zijn er ook tegengeluiden. Zo wordt er wel eens beweerd dat het gespierde buikje van Suzanne Schulting alles behalve verleidelijk is. Te veel spier wordt door sommige toch gezien als iets onvrouwelijks en daarmee scoort Suzanne bij een deel van de mannen dan ook geen punten. Het beste is om zelf even een oordeel te vellen. Is Suzanne haar buikje inderdaad te afgetraind, of overdrijven deze mannen een beetje en ziet ze er hartstikke mooi uit?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Suzanne is veel in de sportschool te vinden

Zo’n prachtig afgetraind buikje komt je natuurlijk niet vanzelf aanwaaien. Daar moet je heel hard je best voor doen om dat te kweken. Daarom is Suzanne ook meerdere malen in de week in de sportschool te vinden. Daar neemt ze elke keer verschillende spannende poses aan om zichzelf sterker te maken. Suzanne is echt de koningin van de sportschool. Er zijn dan ook weinig mensen die serieuzer daar bezig zijn dan Nederlands mooiste schaatsster. Als je Suzanne in de sportschool bezig ziet dan doe je er goed aan om bij haar uit de buurt te blijven. Voor je het weet zoekt ze een sparringpartner en moet je jezelf aan hetzelfde zware schema onderwerpen als dat zij de hele dag doet. Suzanne doet alles voor dat strakke buikje en dat is haar aardig goed gelukt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Ook in haar vrije tijd laat ze haar buikje graag zien

Denk maar niet dat je Suzanne haar buikje alleen maar te zien krijgt als ze in de sportschool bezig is. Nee hoor, Suzanne die kan er tijdens het uitgaan ook wat van. Dan trekt ze graag een leuk topje aan, waardoor je haar afgetrainde lichaam gelijk goed kan bekijken. Suzanne is duidelijk trots op haar lichaam en ze heeft groot gelijk. Met zo’n afgetraind buikje zou het toch echt zonde zijn om die de hele tijd weg te moeten stoppen. Suzanne laat maar al te graag haar prachtige buikje zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!