Suzan van Freek zorgt voor kippenvel op emotionele foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan Stortelder, van Suzan & Freek, kreeg op live tv een emotioneel moment te verwerken. Voor de blondine, die normaal altijd vrolijk is, komt zo’n foto met betraande ogen uit onverwachte hoek! De overdonderde zangeres kreeg gelukkig hartverwarmende reacties…

Suzan Stortelder, van het Nederlandse zangduo Suzan & Freek, werd aan tafel bij Jinek overvallen met een mooie verrassing. Op dit emotionele fragment en bijbehordende foto van de zangeres wist ze zich even geen houding aan te nemen, omdat ze zó trots op zichzelf was. Het koppel maakte al een aantal jaren covers voordat hun cover van Don’t let me down van The Chainsmokers in 2016 viraal ging. De cover werd door de bekende elektronische producenten opgepikt en gedeeld, waardoor het meer dan een miljoen keer bekeken werd. De eerste single die het duo daarna uitbracht sloeg gelijk aan onder de Nederlanders. In 2018 werd het nummer namelijk verkozen tot ‘TopSong’ op NPO Radio 2. Sindsdien zijn Suzan & Freek in vele harten in Nederland gegraveerd en hebben ze het Ziggo Dome uitverkocht. Mede daarom schoof de zangeres samen met haar wederhelft aan bij Eva Jinek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan en Freek worden overrompeld bij Jinek

Suzan & Freek schoven dus aan bij Jinek om te praten over onder andere hun uitverkochte concert in het Ziggo Dome. Ook het nieuwe album van Suzan en Freek genaamd Dromen in kleur is een groot succes. Eva Jinek was zeker te spreken over de successen van Suzan en Freek. Ook Suzan Stortelder straalde het hele interview veel trots uit en had constant een glimlach op haar gezicht. Omdat het Ziggo Dome zó snel uitverkocht was en er nog steeds veel vraag naar de kaartjes is, komt er een extra show. Nadat Eva Jinek vroeg hoe ze reageerde op de snelle kaartverkoop veranderde die mooie glimlach van Suzan al snel in een onverwacht emotionele Suzan! “We waren helemaal hysterisch en trots”, zei ze terwijl ze weer tranen in haar ogen kreeg. “Er komt gewoon een droom uit en als je dat ook nog kan delen met elkaar… Ik ben er gewoon heel blij mee.”, voegde ze toe terwijl ze de brok in haar keel probeerde weg te slikken. Ook het album werd bij Jinek de hemel in geprezen. Tijdens de uitzending werd het duo namelijk verrast met een platina award, omdat Dromen in kleur meer dan 100 miljoen gestreamd is.

Suzan en Freek bij Jinek

Het kan!? Suzan Stortelder is nóg blijer dan normaal

Suzan lijkt de ochtend erna nog steeds niet bijgekomen te zijn. Na het ‘besefmomentje’ dat de zangeres had bij Jinek zou ze vast goed hebben geslapen. Nog een keer deelt ze de platina award vol trots op Instagram. Ook wilt ze haar lieve volgers en fans nog bedanken voor de positieve berichten. “Wat zijn er toch veel aardige mensen”, schrijft ze. De dag van Suzan kan echt niet meer stuk!

Lees ook: Suzan van Freek is ook zonder wederhelft leuk

Gaan Suzan & Freek internationaal?

Het succesverhaal stopt hier niet, maar wordt alleen maar groter! Er staat nu namelijk nóg een nieuw concert gepland. Dit keer niet meer in Amsterdam, maar in België. In oktober 2022 staan Suzan & Freek in de Lotto Arena in Antwerpen. Het duurt dus nog even voordat de zuiderburen van het Nederlandse duo kunnen genieten, maar ze gaan in ieder geval als een speer. Suzan mag zich dan wéér voorbereiden op een hysterisch momentje – het lijkt erop dat ook de Belgische fans massaal kaartjes gaan kopen voor de show van Suzan & Freek!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.