Stuiterende Dominique Hazeleger gooit benen uit elkaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dominique Hazeleger is enorm sportief. Tijdens de proeven van Expeditie Robinson laat ze keer op keer zien hoe sterk en fanatiek ze is. Nu blijk Dominique ook nog eens erg lenig te zijn en doet ze een split recht voor de camera. Dat moet je zien!

Dominique Hazeleger fanatiek aan het springen

Dominque Hazeleger is samen met een groep sportieve mensen uitgenodigd voor een wel erg bijzondere workout. Het is dit keer niet saai in de sportschool gewichten tillen. Dominque en de groep mensen krijgen een workout op speciale trampolines. Het zijn mini trampolines waarbij elke deelnemer op zijn eigen trampoline fanatiek moet springen. De trampolines staan in een prachtige locatie, namelijk de Vondelkerk in Amsterdam. Onder het prachtige licht moesten de sportievelingen dus hun uiterste best doen om de workout te volgen op de trampoline. Dominique was natuurlijk super enthousiast en maakte gelijk een torenhoge split in de lucht.

Lees ook: Kletsnatte Dominique Hazeleger gaat gestrekt tijdens Expeditie Robinson

Dominique Hazeleger gaat los op trampoline

Dominque Hazeleger lijkt zich dus wel te vermaken met de trampolinesessie. Eerst lijkt Dominique nog een beetje te spelen op de trampoline. Dominique word zo blij van de workout dat ze zelfs een dansje doet op het ding. Met haar armen in de lucht schudt Dominique alles los. Daarna was het klaar met de pret en zoals Dominique het zelf zegt: ”Tijd om hard te gaan”. Ook tijdens het hard gaan kan Dominique nog lachen en ze blijft fanatiek springen. Het ziet er wel erg bijzonder uit. Dominique lijkt op een soort konijntje waarbij haar benen heel druk springen maar haar bovenlichaam rustig blijft.


Dominque Hazeleger gaat samenwonen

Dominique Hazeleger woont al lange tijd in het mooie Amsterdam. Toch was het tijd voor verandering besloot de knappe brunette. Dominique is niet zomaar verhuisd want ze is zelfs gaan samenwonen. Bij het burgerlijke leven van samenwonen hoort misschien ook een rustigere stad dan Amsterdam, daarom is Dominique verhuisd naar Almere. Dominique deelt een filmpje op haar Instagram waar we het proces van verhuizen kunnen zien. Wat opvalt is dat Dominique sliep op een bed gemaakt van houten kratten! Daarnaast heeft Dominique vooral een hele hoop spullen die allemaal mee moeten naar het nieuwe huis. Dominique schrijft bij het filmpje dat ze vooral blij is niet van de trap gevallen te zijn. Als afsluiter trekt Dominique een fles champagne open om te vieren dat het verhuizen erop zit.

Dominique Hazeleger doet mee aan slopende wedstrijd

Dominique Hazeleger besloot haar sport carrière nog een stapje verder te tillen. Een aantal keer per jaar wordt HYROX georganiseerd. HYROX is een sport wedstrijd waarbij je tot het alleruiterste wordt gedreven. Tijdens de wedstrijd moest Dominique een combinatie van kracht en conditie laten zien tijdens een bloedstollend zwaar parcours. Dominique heeft uiteraard alles gegeven wat ze had en ze heeft met succes heeft ze geknald tijdens het Europese kampioenschap in Maastricht. Om te laten zien hoe sterk ze wel niet is post Dominique een foto van haar biceps na afloop van de wedstrijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.