Foto: Kletsnatte Dominique Hazeleger gaat gestrekt tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooie Dominique Hazeleger is één van de kandidaten van het Expeditie Robinson All Stars seizoen. Dat deze fitte dame absoluut thuishoort op het eiland laat ze meteen zien…

Dominique Hazeleger doet knap kunstje bij Expeditie Robinson

Tijdens de eerste imuniteitsproef van het seizoen stal Dominique Hazeleger duidelijk de show. De kandidaten moesten over een draaiende ton boven het water heen lopen om zo vervolgens met een enorme sprong bamboestokken uit de lucht te pakken. Tijdens dit gevaarlijke spel zorgde een val in het water ervoor dat je kletsnat zou worden, en dus veel moeilijker terug op de ronde tonnen kon klimmen. Veel Expeditieleden hadden hier grote moeite mee en vielen vaak. Maar niet Dominique: het ging haar erg gemakkelijk af en ze nam een goede sprong voor een van de laatste stokken om de winst voor haar team binnen te slepen.

Lees ook: Zangeres Krystl verzuipt tijdens Expeditie Robinson en moet naar huis

All Stars editie met alleen maar oud finalisten

In dit speciale seizoen van Expeditie Robinson gaat het anders dan normaal. Er doen alleen maar mensen mee die al eerder een keer hebben meegedaan. En dat is nog niet alles, want al die mensen hebben het toen zelfs weten te schoppen tot de (halve) finale. Het seizoen wordt ook gepresenteerd door andere gezichten dan normaal. Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver hebben plaats gemaakt voor Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Alle deelnemers weten dus hoe het is om op een onbewoond eiland te moeten overleven en hoe ze om moeten gaan met de andere Eilanders omdat ze dit niet voor het eerst doen. Dominique is een van de deelneemsters uit het seizoen van 2018, waarin bekende Nederlanders het opnamen tegen onbekende Nederlanders. Ze heeft het toen geschopt tot de finale, waarin ze net naast de overwinning greep. Dominique was toen dus nog relatief onbekend. Nu is ze inmiddels met haar bijna 20.000 volgers op Instagram en een eigen YouTube-kanaal niet bepaald anoniem meer!

Lees ook: Dankzij Dominique Hazeleger kunnen we niet wachten op nieuw seizoen Expeditie Robinson

Sportief proefje voor sportieve Dominique

Op Instagram deelt Dominique, die personal trainer van beroep is, veel foto’s en filmpjes van het sporten. Dominique is graag te vinden in de sportschool en deelt dit graag met haar volgers. Het is dus niet gek dat deze proef haar zo goed af ging. ‘Ze stond op de ronddraaiende ton alsof ze een aerobics lesje aan het geven was’ zo omschreef mede-eilander Hugo Kennis. In een gele sporttop en een klein zwart broekje gaat de prachtige Dominique vlot door de proef. Stapje voor stapje en licht door de knieën gebogen sprong ze naar de overwinning toe. Na Dominique moest er nog één bamboestok uit de lucht worden gegrepen, en deze taak was weggelegd voor acteur Niels Gomperts. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat hun Kamp Zuid de proef won en dat niemand van hun groep naar huis gestemd hoefde te worden. Ook van Dominique kunnen we dus nog iets langer genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!