Home Nieuws Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sportkiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen…

Danique Hosmar is fan van surfen

Het is algemeen bekend dat Danique Hosmar zeer sportief is. Dit heeft ze op haar Instagram dan ook al meermaals laten zien. Daarbij vind Danique veel sporten leuk en probeert ze graag nieuwe sporten uit. Deze keer probeert ze geen nieuwe sport maar is ze weer op een surftrip geweest. Deze surftrip was richting de Portugese kustplaats Lagos in de Algarve. Hier wil ze haar volgers dan ook optimaal van mee laten genieten. Ze deelt dan ook vol blijdschap beelden van haar “beste surftrip ever”. Zo is Danique in deze fotoreeks meermaals te zien in haar surfpak. Hierbij is goed te zien dat Danique in een zeer goede vorm verkeerd. Uit deze beelden kunnen we dan ook concluderen dat Danique Hosmar het mooiste surfmeisje ooit is.

Danique Hosmar laat nog meer zien!

Vervolgens laat ze nog beelden van haar accommodatie zien. Deze ziet er zeer goed uit! de reeks wordt compleet gemaakt door een filmpje van het zeewater dat op het strand aankomt, een golf die op zijn mooiste is en een foto van het prachtige uitzicht.

Danique Hosmar gaat uitdaging in de woestijn aan

Danique Hosmar was onlangs op een trip naar Abu Dhabi. In de woestijn van het Arabische land stond Danique voor een nieuwe en unieke uitdaging. Ze ging hier namelijk sandboarden. Ze verkoos het boarden op het zand in de duinen van Abu Dhabi boven het borden op de sneeuw. Dit sandboarden leverde dan ook weer een aantal prachtige plaatjes op van de knappe blondine. Zo waren er een aantal plaatjes van Danique te zien terwijl ze poseerde met haar board in de duinen van Abu Dhabi. Deze foto’s worden aangevuld met een aantal actiefoto’s van Danique. De blondine vond dit een hele gave ervaring en kon bijna niet geloven dat ze dit mocht doen. Ze zegt in de caption dan ook dat iemand haar moet knijpen.

Danique Hosmar leert Surfskaten in Portugal

Danique Hosmar heeft in Portugal niet alleen haar surfkunsten verbeterd. Ze heeft daarnaast ook leren surfskaten. Dit is een combinatie van surfen en skateboarden. Doordat de voorste wieltjes wat losser zitten heb je het gevoel dat je surft op het land met een skateboard. Het ziet er in ieder geval gaaf uit! In de video zien we een aantal korte actiefragmenten van Danique. Hierin is te zien dat Danique deze sport al vrij snel en goed onder de knie heeft. We kunnen wel zeggen dat Danique een waar multitalent is als het op sporten aankomt. Haar volgers reageren dan ook allemaal razend enthousiast en liefdevol op de beelden. Naast complimenten zijn er ook veel volgers die dit zelf wel eens willen proberen.

Bekijk meer mooie beelden van Danique op haar Instagram

Als je geen genoeg kan krijgen van Danique, klik dan snel verder! Haar Instagram staat vol met prachtige beelden van de sportieve blondine. Bekijk hier de Instagram van Danique Hosmar.

Bron: Instagram

Mobiele versie afsluiten