Stoutste droom Maan de Steenwinkel komt uit door onmisbare foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor zangeres Maan de Steenwinkel gaat er een droom in vervulling. En daar plaatst ze gelijk een toffe foto van!

Maan de Steenwinkel is in Nederland op het moment de meest populaire zangeres, maar in het buitenland is ze nog niet zo bekend. Maar daar gaat binnenkort waarschijnlijk verandering in komen en dat wel door een onmisbare foto die in Amerika te zien is. Maan was zo enthousiast dat ze er gelijk zelf een foto van online zette. Maan is namelijk te zien op het grandioze Times Square in New York City. OP het plein der pleinen schittert Maan’s foto op een Spotify billboard. En niet zomaar een billboard. Maan staat met haar snufferd gelijk op het grote billboard in het midden van het plein. De meest iconische plek van New York draagt momenteel het gezicht van Hollands trots Maan de Steenwinkel!

Lees ook: Op deze foto zie je Maan de Steenwinkel op haar mooist!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan verovert de Verenigde Staten

Momenteel kan je Maan haar gezicht dus heel groot bekijken op een billboard in New York City. Het is onderdeel van een campagne van Spotify en de Nederlandse tak daarvan heeft Maan naar voren geschoven om in de campagne te plaatsen. Dat is geen gekke keuze. Maan is de grootste artiest van Nederland op het moment. In de afgelopen vijf jaar heeft ze zich omhoog gewerkt van beginnend artiest naar megaster die de ene na de andere succesvolle plaat weet te verkopen. Alles wat Maan aanraakt verandert in goud. Ze heeft het afgelopen jaar een reeks aan nummer 1 hits en bijzondere samenwerkingen gehad. Iedereen vindt Maan dan ook geweldig, van haar fans tot de mensen waarmee ze werkt. Maan werkt hard, is super creatief en doet geweldig hard haar best. Ze is vrolijk en spontaan en bovenal, ze ziet er natuurlijk hartstikke goed uit, waardoor je tijdens haar optredens ook iets leuks hebt om naar te kijken. En met al die kwaliteiten staat Maan nu dus klaar om de Verenigde Staten te veroveren. En Maan kennende gaat haar dat nog lukken ook de komende tijd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan is een tijger van een vrouw

Maan is een tijger! En dan in elke zin van het woord. Ze pakt elke kans die ze ziet met beide klauwen.., handen aan. Als een roofdier dat een prooi ziet. Daarbij is Maan een net zo mysterieus en gevaarlijk dier als een tijger dat is. En de prachtige blonde tijger maakt zich dus klaar om haar geluk aan de andere kant van de oceaan te gaan zoeken. Misschien dat je over een paar jaar Maan dus wel terugziet bij de half-time show van de Superbowl. Of dat je haar kan zien optreden tijdens een uitzending van een populaire late night show. Wat Maan ook gaat doen, het wordt interessant om haar de komende tijd in de gaten te houden. Want tijger Maan gaat het nog heel ver schoppen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.