Stéphane Kox maakt Viaplay-kijker dorstig met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stéphane Kox weet wel hoe ze de Viaplay-kijker moet verwennen tijdens het F1-weekend. De blondine maakt optimaal gebruik van het warme weer in Amerika!

De beeldschone blondine reist voor Viaplay de hele wereld af. Nu het nieuwe Formule 1-weekend weer in aantocht is reist Stéphane Kox met het circus mee. Op afstand laat ze de Viaplay-kijker enorm meegenieten!

Stéphane Kox lacht ondeugend in luchtige outfit

Wie Formule 1-kijkt kent vast en zeker Stéphane Kox. Zij is de pitreporter voor Viaplay sinds dit seizoen. Het Formule 1-circus is nu in Texas aangekomen. Dit betekent dat de beeldschone Stéphane Kox ook naar het mooie Amerika mag afreizen. In Texas is het klimaat alleen een stukje anders dan in Nederland. Het is daar een stuk warmer dan hier in Nederland. De knappe blondine deelt die warmte gelukkig wel met ons. Door haar hete foto krijg je het spontaan warm in het koude Nederland. Met een heerlijk koud drankje maakt ze ons ook nog eens dorstig! De pitreporter staat met een geniepig lachje van het drankje te genieten. Hiermee maakt ze lekker duidelijk dat zij in het warme Texas is en wij in het koude Nederland. Het is haar gegund!
Stéphane Kox krijgt talloze positieve berichten

Sinds de start van het nieuwe Formule 1-seizoen heeft Viaplay de uitzendrechten. Sindsdien krijgt Viaplay bakken met kritiek over zich heen. Het beeld wordt soms zwart of het hapert helemaal en de kwaliteit was slecht. De positieve reacties waren ver te zoeken. Ook nu krijgt Viaplay nog bakken met kritiek over zich heen. Niet alleen de streamingdienst kreeg kritiek, maar ook de medewerkers. Stéphane Kox stelde hele slechte vragen aan de coureurs volgens de Viaplay-kijkers. De knappe pitreporter kreeg veel te voorduren. De afgelopen twee race weekenden was Stéphane ook niet aanwezig. Wat de reden hiervoor was is onbekend. Na lang afwezigheid kreeg Stéphane opeens enorm veel positieve berichten. Veel Viaplay-kijkers missen de knappe blondine namelijk. Niet door haar uiterlijk, maar door het verslaggeven. Stéphane heeft de Viaplay-kijker dit seizoen dus van gedachten kunnen veranderen. Stéphane Kox kan nu vol goede moed beginnen aan het nieuwe Formule 1-weekend in Texas.
Stéphane Kox in eerste interview met wereldkampioen Max Verstappen

Stéphane Kox was niet aanwezig toen Max Verstappen in Japan voor de tweede keer wereldkampioen werd. Aankomend Formule 1-weekend krijgt Stéphane Kox eindelijk de kans om Max Verstappen weer te interviewen. De eerste keer wanneer Stéphane dit gaat doen, doet ze het wanneer de Nederlander tweevoudig wereldkampioen is. Afgelopen weken heeft Max Verstappen het moeten doen met Tom Coronel. Max zou zeker blij zijn wanneer hij de knappe Stéphane Kox ziet aankomen lopen. Wie wilt er nou niet geïnterviewd worden door de prachtige blondine. Door alle positieve reacties kan het ook voor Stéphane niet meer fout gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!