Opvallend: Johan Derksen doet écht alles voor kijkcijfers Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer eens feest in de studio van VI. Johan Derksen en gast Yves Gijrath schreeuwde over en weer. 

Als het aan Johan ligt mag Yves voortaan zijn onzin bij RTL Boulevard gaan verkopen. De bromsnor is helemaal klaar met de prietpraat die de mediazakenman loopt te verkondigen in VI. Volgens Johan is het allemaal sensatie zoeken wat Yves doet. Er ontstaat een verhitte discussie, waar de twee tafelgasten ook niet meer uitkomen. Het mag duidelijk zijn dat dit waarschijnlijk de laatste keer is dat Yves heeft aangeschoven bij de heren van VI. Dat Johan met zijn relletje net zo veel sensatie zoekt als Yves en daarmee de kijkcijfers flink omhoog schroeft, dat wordt even niet verteld. Johan weet precies wat hij doet en wat hij moet zeggen om die verhitte discussies aan te wakkeren en daarmee extra kijkers naar zijn programma te trekken.

Lees ook: Johan Derksen uitgescholden na goedpraten van wangedrag bij Ajax en The Voice

Waar gaat de discussie in Vandaag Inside over?

Er barstte opeens een pittige discussie los in VI tussen Johan Derksen en bargast Yves Gijrath. Die besloot namelijk even aan de tafel van Johan een doofpot te onthullen bij DPG Media. daar blijkt jaren terug ook een gigantische rel geweest te zijn over grensoverschrijdend gedrag en daar is toen niets over verteld. Yves vindt dat niet kunnen, aangezien DPG het bedrijf is achter kranten als AD, de Volkskrant en Nu.nl en dus continu berichten naar buiten brengt over #MeToo gevallen in de Nederlandse media wereld. Dat ze over hun eigen schandalen zwijgen getuigd van weinig klasse, volgens Yves. Johan vindt het vooral veel sensatie die zijn gast loopt te verkondigen en roept op om te stoppen met zijn onzinnige pleidooi. Ondertussen zit Wilfred Genee, die normaal het programma in goede banen moet leiden, stomverbaasd te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VI Vandaag (@vivandaag)

Johan wordt woest op Yves tijdens VI rel

Johan neemt het tijdens de rel bij VI vooral op voor de topmannen van DPG Media. Volgens hem was het onzinnig om in die tijd zulk nieuws zo op te blazen. Er is bij DPG destijds iemand ontslagen, met als waarschijnlijke aanleiding grensoverschrijdend gedrag. Na een rondje bellen schijnt iedereen er ook vanaf te weten. Yves is van mening dat deze persoon destijds groot aan de schandpaal genageld had moeten worden, in plaats van de situatie te verzwijgen. Johan deelt die mening absoluut niet. Hij haalt aan dat je bij personeelszaken ook te maken hebt met privacy en dat het voor een krant niet gebruikelijk is om te publiceren waarom je iemand hebt ontslagen. Dat ongewenste intimiteiten nu heel hot zijn in de media, betekent nog niet dat je alles in het publieke domein moet uitvechten. Dat is volgens Johan sensatie zoeken. Hij beschuldigt Yves er dan ook van een rel te willen veroorzaken om indruk te maken. Als het aan Johan ligt hoeft Yves dan ook niet terug te komen in het praatprogramma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.