Stefano Keizers redt huilende boerin Annemiek van snelle ondergang Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Expeditie Robinson is al een tijd hét programma op de buis en ook maandag was het weer een genot om naar te kijken. De drie kampen zijn aan het strijden voor de overwinning en dat gaat niet zonder slag of stoot. De kandidaten hebben meer honger dan ooit en dat valt bij iedereen zwaar. Vooral bij boerin Annemiek Koekoek!

Boerin Annemiek in tranen

De uren zijn lang en de Kroatische dagen zijn koud. En wat is er nog verschrikkelijker dan het koud hebben? Tot op het bot toe bibberen én je maag die bijna uit je knort. Dat werd Annemiek Koekoek (Boerin Annemiek) even te veel. Ze barstte in huilen uit en kreeg een mental breakdown. “Ze kunnen ons toch niet op een rots neergooien waar niks te eten is?” Ze snikte erbij. Gelukkig was Stefano Keizers er om haar te redden. De heldhaftige komiek was bereid zichzelf op te offeren. Dat hoefde uiteindelijk niet, maar zijn speech wakkerde wel weer een vuurtje aan bij de uitgebluste groep. Uiteindelijk ging het weer beter met Annemiek en kon ze haar Expeditie vervolgen.

Gaat Expeditie Robinson te ver?

Deze (mental) breakdown roept vragen op. ‘Gaat Expeditie Robinson te ver?’ vragen veel kijkers zich af. Het programma staat erom bekend dat het een lijdensweg is voor iedere kandidaat, maar dit seizoen is het wel heel erg extreem. Waar het de vorige seizoenen nog lekker warm was en het eten schaars was maar nog wel aanwezig, is er dit seizoen werkelijk niks te eten.

Lees meer: Expeditie Robinson-kijkers geschokt: alleen bedekte bn’ers in koud Kroatië

Meer onverwachte veranderingen

Naast honger en kou zijn er nóg meer dingen anders aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Een direct resultaat van de kou en het slechte weer is dat de vrouwen alleen maar winterse kleding dragen. Dat is jammer, aangezien het programma er op de tropische eilanden altijd een stuk interessanter uitziet. Je wordt als man toch warm van een mooie bekende vrouw in zwemkleding. Sterker nog, dat was en is stiekem de belangrijkste reden dat je kijkt! Jammer, maar begrijpelijk in zulke omstandigheden. Wij van Mannenzaken hopen toch stiekem dat het volgende seizoen gewoon weer op een tropisch eiland is, precies om de bekende redenen ;-).

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!