Kijkers Expeditie Robinson geschokt: alleen bedekte BN’ers in koud Kroatië

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Expeditie Robinson is begonnen aan zijn nieuwste seizoen. En niet vanaf een tropisch eiland, maar in het koude Kroatië. En dat levert een hoop bedekte BN’ers en boze kijkers op. 

De deelnemers van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson moesten enorm afzien. In plaats van de gebruikelijke tropische oorden zaten ze nu in het koude Kroatië. En dat was bepaald geen pretje. In plaats van bikini’s en topjes moest iedereen zich in hun warmste winterjas hijsen. En dat was niet leuk voor de kandidaten, maar nog minder voor het publiek. De kijkers van Expeditie Robinson zijn dan ook zwaar geschokt. Die krijgen elke aflevering alleen maar hevig bedekte BN’ers te zien. De charme van het programma is er duidelijk vanaf.

Lees ook: 5 redenen waarom BZV-Milou beter in expeditie zou passen dan boerin Annemiek

Kroatië is helaas geen tropisch eiland

De deelnemers moesten vast gedacht hebben dat ze ergens op een warm eiland gedumpt zouden worden toen hun avontuur begon. Natuurlijk is Expeditie Robinson zwaar, maar op zijn minst krijg je er een heerlijk gebruinde huid voor terug. Daar kan geen zonnebank tegen op. Maar helaas voor de kandidaten liep het dit seizoen net even anders. Ze werden namelijk verscheept naar het koude Kroatië. En dat zorgde ervoor dat de deelnemers elke nacht tegen de kou vochten. In plaats van bikini’s kwamen de dikke truien tevoorschijn en in plaats van de topjes waren daar opeens de vesten. En dat was natuurlijk niemand gewend. Expeditie Robinson is daarom ook opeens een stuk minder om naar te kijken. En dat ging veel kijkers niet in de koude kleren zitten.

De lange mouwen komen tevoorschijn

Natuurlijk kijk je Expeditie Robinson niet alleen maar vanwege de mooie vrouwen, maar wees eerlijk, het maakt het zeker een stuk interessanter. Het is altijd zo’n mooie afwisseling tussen emotie, zware opdrachten en dan even een klein stukje eye-candy. Dat is nu eenmaal de formule van het programma. En dat voelt dan toch raar als je opeens in een land als Kroatië zit. De ongure winden die over de stranden waaien zorgen er dan toch voor dat eerder de lange mouwen tevoorschijn komen en de rokjes en shorts in worden geruild voor spijkerbroeken, joggingsbroeken en sweatpants. Daar valt natuurlijk niet zoveel aan te doen, beter het koude Kroatië dan helemaal geen Expeditie Robinson natuurlijk, maar jammer is het wel.

Expeditie Robinson komt terug van een koude kermis

De kandidaten kwamen na weken bibberend van de kou terug naar Nederland. Maar was hun avontuur het waard? Hoewel de meeste deelnemers een leuke tijd hebben beleefd, weet toch iedereen te klagen over de koude temperaturen, zeker tijdens de nacht. En dat terwijl ze zich zo hadden verheugd op dat tropisch eiland. Dan kom je toch een beetje van een koude kermis thuis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?