Sociale Schoonheden met o.a. Yolanthe Cabau en Sensi Lowe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je zou het misschien niet denken, maar Yolanthe Cabau steekt graag de handen uit de mouwen. Haar taak als gastredacteur bij Grazia neemt ze zelfs zó serieus dat ze naast het schrijven ook het poseren voor haar rekening wil nemen. Haar teksten hebben we niet gelezen, maar de foto’s zien er goed uit! Ook Kim Feenstra, Katja Herbers en Sensi lieten op de socials van zich horen…

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau mocht voor een keertje gastredacteur van Grazia zijn. Stiekem was dat een dubbelfunctie: Yolanthe was voor dit nummer ook fotomodel. Op meerdere pagina’s!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sensi Lowe

We zijn nog altijd niet verzekerd van lekker weer. Neem dus altijd een extra laag mee als je naar buiten gaat. Sensi Lowe kreeg het koud op de boot, maar had gelukkig een omslagdoek paraat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Kim Feenstra

Kim Feenstra heeft nieuwe kleertjes, en iedereen mag het weten (en bestellen natuurlijk). De collectie is met de hand uitgezocht door Kim zelf, dus kwaliteit verzekerd. Als je Kims stijl een beetje kan pruimen natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

Katja Herbers

Katja Herbers heeft zichzelf als quarantainezone verkleed. Een beetje overdreven? Voor een supermarktbezoekje wel. Maar Katja vliegt van LA naar Amsterdam. Dan mag je natuurlijk iets voorzichtiger zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Herbers (@katjaherbers) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten