Sociale Schoonheden met o.a. Sensi Lowe en Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stop! Je kunt, nee je mag, je internetsessie voor vandaag niet afsluiten zonder deze Sociale Schoonheden nog even bekeken te hebben. Je wil immers op de hoogte blijven zonder dat je er zelf veel voor uit hoeft te voeren. Deze keer komen Sylvana IJsselmuiden, Sensi Lowe, Anna Nooshin en Lisa Groothuizen voorbij. Slaap lekker!

Anna Nooshin

Anna Nooshin kreeg een speciale fotoshoot-aan-huis! De presentatrice kreeg daarvoor een jurk aan die een klein beetje op zoete popcorn leek. Of een citroenijsje. We kregen er in ieder geval trek van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden had in een (slaap)dronken bui om 4 uur ’s nachts een opblaaskrokodil besteld. Ze heeft ‘m zelf niet nodig, dus verloot ze hem onder haar volgers. Waar wacht je nog op?!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Sensi Lowe

Sensi Lowe woont in Amsterdam, en ging na die eenzame toespraak van de Koning op de Dam zelf even kijken of het er écht zo leeg was. Op een groot aantal vogels na, bleek het plein inderdaad verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Lisa Groothuizen

Model Lisa Groothuizen wil graag haar mooie witte schoenen, maar ook haar glimmende broek aan je tonen. ‘Bored in the house’ is ze. Misschien moet ze die fles water met een fles vol meer stimulerende vloeistof omwisselen. Dan trekt die verveling vanzelf weg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LISA GROOTHUIJZEN (@lisagroothuijzen) op

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten