Sociale Schoonheden met o.a. Sensi Lowe en Anna Nooshin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stop! Je kunt, nee je mag, je internetsessie voor vandaag niet afsluiten zonder deze Sociale Schoonheden nog even bekeken te hebben. Je wil immers op de hoogte blijven zonder dat je er zelf veel voor uit hoeft te voeren. Deze keer komen Sylvana IJsselmuiden, Sensi Lowe, Anna Nooshin en Lisa Groothuizen voorbij. Slaap lekker!

Anna Nooshin

Anna Nooshin kreeg een speciale fotoshoot-aan-huis! De presentatrice kreeg daarvoor een jurk aan die een klein beetje op zoete popcorn leek. Of een citroenijsje. We kregen er in ieder geval trek van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden had in een (slaap)dronken bui om 4 uur ’s nachts een opblaaskrokodil besteld. Ze heeft ‘m zelf niet nodig, dus verloot ze hem onder haar volgers. Waar wacht je nog op?!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana) op

Sensi Lowe

Sensi Lowe woont in Amsterdam, en ging na die eenzame toespraak van de Koning op de Dam zelf even kijken of het er écht zo leeg was. Op een groot aantal vogels na, bleek het plein inderdaad verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe) op

Lisa Groothuizen

Model Lisa Groothuizen wil graag haar mooie witte schoenen, maar ook haar glimmende broek aan je tonen. ‘Bored in the house’ is ze. Misschien moet ze die fles water met een fles vol meer stimulerende vloeistof omwisselen. Dan trekt die verveling vanzelf weg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LISA GROOTHUIJZEN (@lisagroothuijzen) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten