Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen en Leontine Borsato

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel bekende vrouwen zijn opgelucht dat ze hun nieuwgekochte verzameling zomerkleding toch nog kunnen tonen. Kan het niet op een Italiaanse promenade, dan maar gewoon op Instagram. Leontine Borsato, Nikkie Plessen, Shelly Sterk en Amy Vol vullen allemaal op hun eigen manier deze ‘verloren’ vakantie in…

Nikkie Plessen

Een groot deel van Nederland kan niet op vakantie dit jaar. Toch heeft Nikkie Plessen nog magazijnen vol met zomerkleding die ze moet slijten. Vandaar dat de insta-posts met nieuwe outfits op haar kanaal inmiddels de pan uit rijzen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Amy Vol

Niks te doen, dan maar aan gezinsuitbreiding werken. Voor veel bekende vrouwen wordt 2020 het jaar dat ze nieuw kroost kunnen gaan verwelkomen. Amy Vol had nog geen zin om die stap te zetten, dus oefent ze met een nieuw hondje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Vol (@amyog3neofficial) op

Leontine Borsato

Ook Leontine Borsato zit thuis met een kast vol zomerjurken. Eens in de zoveel dagen zet ze een nieuw exemplaar in de showroom op haar Instagramkanaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Shelly Sterk

Shelly Sterk experimenteert deze zomer met innovatieve ontbijtjes. Ooit de dag begonnen met een kiwi-ijsje? Pionier Shelly wel! Heerlijk zo’n ijslolly op de vroege ochtend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Sterk (@shellysterk) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten